Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afscheid Ank Schouwenaar (8-12-2014)

Zonnebloem afdelingsnieuws

Ank Schouwenaar (79) uit Benthuizen nam afscheid als vrijwilligster.

Ank,

Er werd mij gevraagd of ik je wou toespreken. Dus zijn we eerst maar eens gaan kijken hoe lang je al vrijwilligster bent. Al bijna 19 jaar.

En al die jaren ben je heel  trouw bij heel veel gasten op bezoek geweest.

En dat was niet alles wat je deed.

Wat denk je van die heerlijke rumtaarten die je altijd bakte als we bijvoorbeeld een high-tea hadden georganiseerd. En hoeveel keren ben je wel niet mee geweest met de uitjes die we organiseerden.

Weer of geen weer Ank was van de partij.

En we mogen natuurlijk niet vergeten dat je  altijd je huis openstelde voor de lotenverkoop. Alle verkoopsters waren welkom om de loten op te komen halen en weer het opgehaalde geld terug te komen brengen. Er stond dan heerlijke koffie met wat lekkers voor ze klaar.

We snappen dat je wil stoppen, maar we zullen je zeker missen. Maar we zijn blij dat je toch nog wat gasten namens de zonnebloem wil blijven bezoeken.

Ank bedankt voor alles.

En namens iedereen mag ik je dit bloemetje en deze bon nog aan bieden.

Nel.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals