Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afscheid Coby van de Poel (8-12-2014)

Zonnebloem afdelingsnieuws

Coby van de Poel (77) uit Hazerswoude-dorp nam afscheid als vrijwilligster.

Beste Cobie,

 

Na  22 jaar ga je de Zonnebloem verlaten, wij gaan je zeker missen met alles wat je voor de Zonnebloem hebt gedaan.
Als ik alles nog goed weet en ik hoop dat ik niets vergeet  begin ik maar.

Ten eerste de grote loterij waar jij enorm werk aan had en je er voor 100% inzette, al de loten ronddelen aan de vrijwilligers en de mensen die niet bij de Zonnebloem waren die jij had gevonden om loten te verkopen; het geld dat je dan binnen kreeg dat je weer moest afdragen en dan de loten die je zelf nog verkocht en zeker niet te vergeten: je ging altijd naar cafe de Dikke Mug en je verkocht volle boekjes aan de gasten die daar zaten. Geweldig!

Vorig jaar heb je het stokje overgedragen aan Nel de Vries en tevens heb je haar nog geholpen met de werkzaamheden ervan.

Ook voor de jaarmarkt zette je je ieder jaar weer in!

Ja Cobie we gaan je zeker missen; de laatste jaarmarkt met het rad van avontuur, nu dat was geweldig, de andere vrijwilligers niet te vergeten.

 

Dan de prachtige kaarten die je zelf maakte voor de verjaardagen van de vrijwilligers, die waren heel erg mooi. Wie doet  jou dat na. Nog bedankt.

Voor de vele activiteiten zette je je altijd in we konden altijd een beroep op je doen; niets was te veel, je mopperde wel eens maar dat was weer vlug over. Als we wat vroegen zei je nooit nee.

En dan ook als we vergadering hadden in de Pastorie, koffie en thee zetten met Sjaan Verhorik alles klaar maken en opruimen. Nu wie doet dat jou na.

Met de Rabofietstocht, daar was je ook altijd bij en dat leverde voor de Zonnebloem extra geld op, maar misschien blijf je er nog wel voor fietsen, want fietsen doe je veel zelf in Oostenrijk met je vakantie met verschillende dames.

Ook niet te vergeten je bezoekwerk en ik hoorde dat je dat wil blijven doen maar je blijft dan wel ingeschreven bij de Zonnebloem; mocht er verandering komen dan horen wij dit graag van jou en alvast bedankt dat je je bezoekwerk nog wil blijven doen, je zal dan nog wel het boekje uit Breda krijgen omdat je nog ingeschreven staat, maar voor de rest niet meer.

Ik was haast wat vergeten: de vakantieweken voor de gasten dat heb je ook heel wat jaren gedaan en dat vond je altijd heel leuk om te doen, voor de gasten was het een feest, voor jullie ook wel zwaar maar toch deed je het met alle liefde.

En voor de laatste keer heb je gezegd dat je de Kerstattentie ’s nog bij de mensen wil brengen; dat waardeer ik heel erg.

Nu Cobie je hoort wel hoeveel je voor de Zonnebloem hebt gedaan, te veel om op te noemen; ik hoop dat ik niets vergeten ben.

Het was je eigen voorstel de Zonnebloem te verlaten maar wel jammer voor ons, we willen je heel erg bedanken voor al je inzet en hopen je zeker nog te zien en tegen te komen. We wensen je heel veel gezondheid en geluk toe,

Namens alle vrijwilligers en het bestuur van de Zonnebloem.

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals