Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rijnwoude-Zuid 6 weken onder donatieknop bij C1000

Zonnebloem afdelingsnieuws

Statiegeldflessen doneren aan een goed doel via de donatieknop bij C1000. Zonnebloem Rijnwoude-Zuid komt per januari onder de knop. Met dank aan Onno Beugelsdijk en Anneke van Katwijk.

Hallo Anneke,

Uiteraard kunnen jullie 'onder' de donatieknop!

De looptijd is ongeveer 6 weken. We hebben de medewerking van de Rijnwoude Koerier (oh nee, Groene Hart Koerier, het zal vast wel gaan wennen) dus we kunnen er een leuk stukje over laten plaatsen. Dit zorgt meestal voor een extra 'boost'...
Vanaf half Februari is de voedselbank aan de beurt, dus wat mij betreft kunnen jullie gelijk in januari! Half februari maken we de balans op. Ik maak er een mooi rond bedrag van en stort dit op de rekening.

Onno Beugelsdijk 

Beugelsdijk Food BV
Oude Gemeneweg 5-7 2391 BE Hazerswoude Dorp
www.c1000.nl/beugelsdijk

================================================

Goedemorgen Onno,

Wij lazen als bestuur van de Zonnebloem Rijnwoude Zuid over de actie in de Groene Hart Koerier met de titel “Goede doelen gezocht”.
Nu wilde wij u vragen zouden wij ons ook op kunnen geven voor deze actie.
Daar onze kas ook niet groot is en het leuk is uit onze eigen omgeving dit te doen, vragen wij u hoe werkt dit en komen wij daarvoor in aanmerking.

In afwachting van uw antwoord.
Met vriendelijke groet,
Anneke van Katwijk (Voorzitter Zonnebloem Rijnwoude-Zuid)

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals