Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Loterij 2015

Zonnebloem afdelingsnieuws

Steun de Zonnebloem in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp en speel mee met de Zonnebloemloterij!

Steun de Zonnebloem in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp en speel mee met de Zonnebloemloterij!

De Zonnebloemloterij 2015 is weer van start gegaan. Met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor de Zonnebloem. Zodat wij als Zonnebloem afdeling Rijnwoude-Zuid activiteiten en uitstapjes mogelijk kunnen blijven maken voor mensen met een handicap.

Voor € 2,- speelt u al mee
Helpt u mee? Koop dan loten en steun het werk van de Zonnebloem in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp. Een lot kost € 2,- per stuk. U koopt ze aan de deur als een van onze vrijwilligers met de loten langs komt. Zij komen in de periode + half juni tot + half juli bij u aan de deur.  Bent u niet thuis of hebt u geen klein geld, dan kunt u via www.zonnebloem.nl/loterij loten bestellen. In de folder die de vrijwilliger bij u achterlaat kunt u daar alles over lezen. Ook van de opbrengst van de internetloten profiteren de Zonnebloemgasten in onze kernen.

Gratis Denksport puzzelboek
In de prijzenpot zitten meer dan 5.000 geldprijzen, waaronder de hoofdprijs van € 15.000,-. En dit jaar hebben we een leuk extraatje. Iedereen die een lot koopt, ontvangt een Denksport puzzelboek, ter waarde van € 3,50 cadeau! De trekking van de loterij vindt plaats op 26 oktober 2015.

Geen strijkstok!
Van de Zonnebloemloten blijft vrijwel geen cent aan de bekende strijkstok hangen. Slechts de kosten van het vervaardigen van de loten, het prijzengeld en organisatiekosten komen ten laste van de lotenverkoop. De rest - meer dan 90% - komt ten goede aan activiteiten van de Zonnebloem. Dat is een van de hoogste percentages van goede-doelen-acties in Nederland.

Doe mee

En doe anderen een plezier met uw kleine bijdrage !!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals