Rijnwoude-Zuid | Activiteiten in 2016

Onlangs heeft Zonnebloem Rijnwoude Zuid het activiteitenprogramma voor 2016 vastgesteld. Een gevarieerd aanbod, dat is gebaseerd op de wensen die onze gasten hebben geuit tijdens de enquête in 2014.

Zonnebloem Rijnwoude Zuid

Activiteiten in 2016

Onlangs heeft Zonnebloem Rijnwoude Zuid het activiteitenprogramma voor 2016 vastgesteld. Een gevarieerd aanbod, dat is gebaseerd op de wensen die onze gasten hebben geuit tijdens de enquête in 2014. In de loop van het jaar vermelden we iedere activiteit uitgebreid op deze site.
Veranderingen in het programma ziet u hier ook.

Middag- en dagactiviteiten

Zoals ieder jaar start het programma ook nu weer met de Nieuwjaarsbijeenkomst en wel op 7 januari 2016 in de Hoeksteen. Alle gasten zijn van harte welkom. Er zijn geen kosten aan deze middag verbonden. Vervoer kost 2,00 euro p.p.

Ook een traditie is de theatervoorstelling aan het begin van het jaar. De Musical die de Nationale Zonnebloem verzorgde vindt niet meer plaats. Het bestuur van de Regio Alphen aan den Rijn heeft gezorgd voor een vervanger. Op 5 maart hebben we 20 plaatsen voor een toneelvoorstelling in Nieuwveen. De kosten zijn € 12,50 plus € 5,00 voor het vervoer.

In april/mei is er een optreden van het Wereldkoor Piosenka. De datum en de kosten volgen later.

De jaarlijkse bootdagtocht is in 2016 op 27 of 28 juni. Waar die heen gaat is nog niet bekend. De kosten bedragen € 32,50 p.p. plus het vervoer naar de opstapplaats. Koffie met wat lekkers, een borreltje en het diner zijn bij de prijs inbegrepen.

In augustus treedt Michel Koene voor de afdeling Rijnwoude-Zuid op met een zomers programma. Voor € 10,00 plus, indien nodig, € 2,00 voor het vervoer hebt u een geheel verzorgde middag.

Het plan is om in september met een bus vol gasten naar Blijdorp te gaan. Nadere gegevens zijn pas begin 2016 bekend.

We besluiten 2016 met het gezamenlijk eten van pannenkoeken onder het genot van de muzikale klanken van De vrolijke noot. De kosten daarvan bedragen € 12,50 exclusief het vervoer.

 

Kleinschalige activiteiten

In 2016 willen we de kleinschalige activiteiten verder uitbouwen. Van kleinschalige activiteiten is sprake als een of twee groepjes gasten, elk met een vrijwilliger, samen iets ondernemen. Voor 2016 zijn de plannen om naar de film te gaan in Castellum, de Hortus in Leiden en de Assortimentstuin in Boskoop te bezoeken en te gaan winkelen. Vanwege het succes vorig jaar staan dit jaar ook de Strandrups en de kerstmarkt weer op het programma.

 

Hebt u wensen of suggesties?
Gasten kunnen ons hun wensen voor activiteiten laten weten. Wij bekijken dan of er meer belangstelling voor is. Zo ja, dan passen we het in 2016 of 2017 in ons activiteitenplan in. Ook goede ideeën van familie, vrienden of belangstellende lezers van de site, zijn van harte welkom.

 

Nadere informatie

Voor vragen, ideeën en suggesties kunt u terecht bij de secretaris van de afdeling Rijnwoude-Zuid, Henny Tooten-van de Laar, tel. 0172-586340, e-mail secretariaatzonnebloem@tooten.nl of het contactformulier op de site (www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken