Ank Schouwenaar uit Benthuizen lid in de Orde van Oranje Nassau

Zonnebloem afdelingsnieuws

Ter gelegenheid van de verjaardag van de koning heeft onze projectvrijwilliger, Ank Schouwenaar, een Koninklijke Onderscheiding gekregen.

Ank Schouwenaar lid in de Orde van Oranje Nassau

Ter gelegenheid van de verjaardag van de koning heeft onze projectvrijwilliger, Ank Schouwenaar, een Koninklijke Onderscheiding gekregen.

Al 20 jaar is Ank Schouwenaar vrijwilliger van de Zonnebloem, afdeling Rijnwoude-Zuid. Eerst als algemeen vrijwilliger, nu als projectvrijwilliger.

Als algemeen vrijwilliger heeft Ank alle voorkomende werkzaamheden gedaan. Zij hielp mee bij het organiseren en begeleiden van activiteiten en uitstapjes. De zoete en hartige taarten van Ank waren beroemd bij de high tea en de lunches. Ook bezocht Ank een aantal Benthuizense Zonnebloemgasten en had een luisterend oor, een opbeurend woord of een diepgaand gesprek.
Op Koninginnedag – inmiddels Koningsdag – hielp Ank met het inrichten van de Zonnebloemkraam en nam zij haar aandeel in het promoten van de Zonnebloem.

Sinds enige tijd doet Ank het ietsje rustiger aan en bezoekt “alleen” nog Zonnebloemgasten.

Vanwege dit alles en nog heel veel zaken meer in Benthuizen, heeft het Zijne Majesteit behaagd Ank Schouwenaar te benoemen tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken