Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ank Schouwenaar uit Benthuizen lid in de Orde van Oranje Nassau

Zonnebloem afdelingsnieuws

Ter gelegenheid van de verjaardag van de koning heeft onze projectvrijwilliger, Ank Schouwenaar, een Koninklijke Onderscheiding gekregen.

Ank Schouwenaar lid in de Orde van Oranje Nassau

Ter gelegenheid van de verjaardag van de koning heeft onze projectvrijwilliger, Ank Schouwenaar, een Koninklijke Onderscheiding gekregen.

Al 20 jaar is Ank Schouwenaar vrijwilliger van de Zonnebloem, afdeling Rijnwoude-Zuid. Eerst als algemeen vrijwilliger, nu als projectvrijwilliger.

Als algemeen vrijwilliger heeft Ank alle voorkomende werkzaamheden gedaan. Zij hielp mee bij het organiseren en begeleiden van activiteiten en uitstapjes. De zoete en hartige taarten van Ank waren beroemd bij de high tea en de lunches. Ook bezocht Ank een aantal Benthuizense Zonnebloemgasten en had een luisterend oor, een opbeurend woord of een diepgaand gesprek.
Op Koninginnedag – inmiddels Koningsdag – hielp Ank met het inrichten van de Zonnebloemkraam en nam zij haar aandeel in het promoten van de Zonnebloem.

Sinds enige tijd doet Ank het ietsje rustiger aan en bezoekt “alleen” nog Zonnebloemgasten.

Vanwege dit alles en nog heel veel zaken meer in Benthuizen, heeft het Zijne Majesteit behaagd Ank Schouwenaar te benoemen tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals