Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Omloop van het Groene Hart 2016 voor regionale Zonnebloemvakantie

Zonnebloem afdelingsnieuws

Ieder jaar op tweede Pinksterdag organiseren de Lionsclubs uit het Groene Hart een fiets- en wandeltocht door het Groene Hart. Zo sponsoren de Lionsclubs een vakantieweek voor Zonnebloemgasten.

Ieder jaar op tweede Pinksterdag organiseren de Lionsclubs uit het Groene Hart – Lionsclub Bodegraven, Lionsclub Rijnwoude en Lionsclub Het Stigt – een fiets- en wandeltocht door het Groene Hart.
Met de opbrengst sponsoren de Lionsclubs een vakantieweek voor Zonnebloemgasten.

Mooie routes

De fietsroutes zijn 25, 40, 60 of 80 kilometer lang en voeren door mooie plekjes in het Groene Hart. Starten is mogelijk vanaf 07.00 uur en de kosten bedragen € 4,00 tot € 7,00.

De wandelaars kunnen kiezen uit tochten van 10, 15, 25 en 40 kilometer. Afhankelijk van de gekozen afstand kunt u starten tussen 07.00 en 14.00 uur. De kosten bedragen € 4,00 per persoon.

Startpunten

Binnen het voormalige Rijnwoude zijn er drie startpunten:

  • Café de Egelantier aan het Raadhuisplein in Hazerswoude-Dorp,
  • Landwinkel Sonneveld aan de Omleidingsweg in Benthuizen en
  • in Koudekerk aan den Rijn bij Café de Hoek aan de Dorpsstraat.

Vakantie voor mensen met een lichamelijke beperking.

Ook dit jaar is de opbrengst weer bestemd om Zonnebloemgasten een onvergetelijke vakantieweek te bezorgen. Het gaat hierbij om mensen met een lichamelijke beperking. Met de inzet van vrijwilligers, zowel verpleegkundigen en verzorgenden als algemeen inzetbare personen en de financiële hulp van de Stichting Omloop van het Groene Hart wordt een aangepaste vakantie voor deze doelgroep betaalbaar. In een geschikte accommodatie in een mooie omgeving genieten zij van diverse activiteiten, van een gezellige avond tot een tocht op een tweepersoons fiets en nog veel meer. Ook een leuk uitstapje zit in het programma.

Nadere informatie over de Omloop

www.omloopvanhetgroenehart.nl

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals