Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rabobank Sponsorfietstocht 2016

Zonnebloem afdelingsnieuws

De laatste zondag van juni kun je weer meedoen met de Rabobank Sponsorfietstocht. Fiets mee en sponsor de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid, nummer 402.

Sportief voor een goed doel.

De Rabobank Sponsorfietstocht is niet meer weg te denken uit de kalender met sportevenementen voor goede doelen. Door mee te doen kun je geld bij elkaar fietsen voor een goed doel in je directe omgeving, in dit geval de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp). De Zonnebloem gebruikt de opbrengst voor het organiseren van activiteiten en uitstapjes voor inwoners van de twee kernen met een lichamelijke beperking,

 

Voor elke fietser wat wils.

De Rabobank Sponsorfietstocht biedt voor elk wat wils. Je kunt kiezen uit verschillende startpunten, verschillende afstanden en verschillende vertrektijden. Als inwoner van Benthuizen of Hazerswoude-Dorp start je natuurlijk bij Hazerswoudse Boys. Je hebt keus uit 20, 40, 60 of 100 km. Hoe verder je fietst, hoe meer je verdient voor de Zonnebloem. Dit kan oplopen tot € 12,00. Maar alles helpt; ook € 3,00, € 6,00 en € 9,00 zijn van harte welkom om extra dingen voor onze gasten te doen. Ben je een ochtendmens, vertrek dan om 09.00 uur. De laatste mogelijkheid om te starten is om 13.30 uur, de stempelposten sluiten om 16.00 uur.

Fiets mee voor de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid, nr. 402

Bij de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid zijn ruim 140 Benthuizenaren en Hazerswoudenaren ingeschreven die als gevolg van ziekte, handicap of ouderdom kampen met lichamelijke gebreken. Het gevaar van isolement ligt dan op de loer. Door deelname aan de Rabobank Sponsorfietstocht draag je een steentje bij om hun leven wat aangenamer te maken.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals