Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemloterij 2016 weer van start

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Zonnebloemloterij 2016 is weer van start gegaan. Met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor de Zonnebloem in Benthuizen en Hazerswoude-dorp.

Steun de Zonnebloem in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp; speel mee met de Zonnebloemloterij!
De Zonnebloemloterij 2016 is weer van start gegaan. Met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor de Zonnebloem. Zodat wij in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp activiteiten en uitstapjes mogelijk kunnen blijven maken voor mensen met een lichamelijke beperking.

Voor € 2,00 speelt u al mee.

Helpt u mee? Koop dan loten en steun het werk van de Zonnebloem in onze kernen. Een lot kost € 2,00 per stuk. U koopt ze aan de deur bij een van onze vrijwilligers. Zij komen bij U langs in juni 2016. Bent u niet thuis of hebt u geen klein geld, dan kunt u via www.zonnebloem.nl/loterij loten bestellen. In de folder die de vrijwilliger bij u achterlaat kunt u daar alles over lezen. Ook van de opbrengst van de internetloten profiteren de Zonnebloemgasten in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp.

Leuke actie voor de kopers van loten.

In de prijzenpot zitten meer dan 5.000 geldprijzen, waaronder de hoofdprijs van € 15.000. Iedereen die een lot koopt en dit registreert op www.zonnebloem.nl/loterij, ontvangt een voucher waarmee bij Specsavers uit een aantal aanbiedingen gekozen kan worden. Van 20% korting op een (zonnebril) tot gratis batterijen bij een hoortoestel.

De trekking van de loterij vindt plaats op 24 oktober 2016. Als u uw lot hebt geregistreerd ontvangt u automatisch bericht of u wel of geen prijs hebt gewonnen.

Geen strijkstok!

Van de Zonnebloemloten blijft geen cent aan de strijkstok hangen. Slechts de kosten van het vervaardigen van de loten, het prijzengeld en organisatiekosten komen ten laste van de lotenverkoop. De rest - meer dan 90% - komt ten goede aan activiteiten van de Zonnebloem. Dat is een van de hoogste percentages van goede-doelen-acties in Nederland

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals