Zeer geslaagde vakantieweek in Luycksgestel

Zonnebloemgasten hadden een erg leuke vakantieweek in Brabant.

Dit jaar was de bestemming hotel de Postelhoef in Luyksgestel. Op 2e Paasdag vertrok de bus om 10 uur vanuit Bodegraven met 23 gasten en 21 vrijwilligers.

Op dinsdag zijn we met de bus naar het Safaripark Beekse Bergen gegaan. Een hele mooie bustocht, een lunch en daarna nog bijna 2 uur lekker wandelen door dit park.

Woensdagmiddag werd er gewandeld naar het plaatselijke Bakkerijmuseum. ’s Avonds was er muziek en zang.

Op donderdag gingen wij met de bus naar Eindhoven. De meeste mannen kozen voor het DAF museum en de rest ging winkelen. Wij eindigden de dag met bingo.

Vrijdag was de verwendag. Haren en nagels werden gedaan en men kon genieten van handmassage. In de middag werd er heerlijk door het bos gewandeld. Na het slotdiner vloog de laatste gezellige avond voorbij met puzzelen, Rummikub en klaverjassen. Iedereen genoot weer van de worst, kaas en zoutjes die gesponsord waren door de Jumbo en Hoogvliet uit Hazerswoude-Rijndijk en de AH uit Koudekerk a/d Rijn. Op zaterdag weer terug met de bus naar Bodegraven waar wij een heerlijke lunch kregen bij de Vliethoeve.

De gasten van deze vakantieweek kwamen uit Bodegraven, Montfoort, Linschoten, Oudewater, Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk a/d Rijn.

Het was een zeer geslaagde gezellige week voor de gasten en de vrijwilligers met fris maar goed weer!

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken