Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zeer geslaagde vakantieweek in Luycksgestel

Zonnebloemgasten hadden een erg leuke vakantieweek in Brabant.

Dit jaar was de bestemming hotel de Postelhoef in Luyksgestel. Op 2e Paasdag vertrok de bus om 10 uur vanuit Bodegraven met 23 gasten en 21 vrijwilligers.

Op dinsdag zijn we met de bus naar het Safaripark Beekse Bergen gegaan. Een hele mooie bustocht, een lunch en daarna nog bijna 2 uur lekker wandelen door dit park.

Woensdagmiddag werd er gewandeld naar het plaatselijke Bakkerijmuseum. ’s Avonds was er muziek en zang.

Op donderdag gingen wij met de bus naar Eindhoven. De meeste mannen kozen voor het DAF museum en de rest ging winkelen. Wij eindigden de dag met bingo.

Vrijdag was de verwendag. Haren en nagels werden gedaan en men kon genieten van handmassage. In de middag werd er heerlijk door het bos gewandeld. Na het slotdiner vloog de laatste gezellige avond voorbij met puzzelen, Rummikub en klaverjassen. Iedereen genoot weer van de worst, kaas en zoutjes die gesponsord waren door de Jumbo en Hoogvliet uit Hazerswoude-Rijndijk en de AH uit Koudekerk a/d Rijn. Op zaterdag weer terug met de bus naar Bodegraven waar wij een heerlijke lunch kregen bij de Vliethoeve.

De gasten van deze vakantieweek kwamen uit Bodegraven, Montfoort, Linschoten, Oudewater, Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk a/d Rijn.

Het was een zeer geslaagde gezellige week voor de gasten en de vrijwilligers met fris maar goed weer!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals