Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afscheid van Elly Croes; welkom aan haar opvolgers

Zonnebloem afdelingsnieuws

Na 17 jaar Zonnebloemvrijwilliger te zijn geweest, heeft Elly Croes tijdens het jaarlijkse vrijwilligersuitje op 21 september 2017 afscheid genomen.Haar opvolgsters zijn inmiddels actief.

Ruim 17 jaar is Elly Croes vrijwilligster geweest van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid. Daarvan was zij 15 jaar bestuurslid activiteiten. In die periode organiseerde zij tientallen gezellige middagen en vele uitstapjes voor Zonnebloemdeelnemers. Van een high tea tot een muzikale bingo en van een bezoek aan de Keukenhof tot aan een rondvaart in Amsterdam. De laatste jaren stond Mieke Kortekaas (de huidige voorzitter), haar daarin bij. Maar ook veel vrijwilligers leverden hun bijdragen met o.a. het uitnodigen van gasten of het maken van hapjes.

Nu de bestuurstermijn van Elly erop zit, draagt zij het stokje over en neemt afscheid van de Zonnebloem. U zult Elly nog regelmatig tegenkomen bij haar andere vrijwilligerswerk voor de Hervormde Kerk of voor VPTZ Aurelia.

Het bestuur bedankt Elly hartelijk, mede namens alle gasten uit de voorbije jaren, voor alles wat zij voor Zonnebloem Rijnwoude-Zuid heeft gedaan.

Elly Croes wordt opgevolgd door Margôt Koolmees en Cécile Weerheim, die samen haar werkzaamheden voortzetten. Beiden zijn in Hazerswoude-Dorp geen onbekenden door hun vrijwilligerswerk op diverse terreinen, waaronder voor Cécile al weer 12 jaar bij de Zonnebloem. Het bestuur wenst hen veel succes in hun nieuwe functie.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals