Afscheid van Elly Croes; welkom aan haar opvolgers

Zonnebloem afdelingsnieuws

Na 17 jaar Zonnebloemvrijwilliger te zijn geweest, heeft Elly Croes tijdens het jaarlijkse vrijwilligersuitje op 21 september 2017 afscheid genomen.Haar opvolgsters zijn inmiddels actief.

Ruim 17 jaar is Elly Croes vrijwilligster geweest van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid. Daarvan was zij 15 jaar bestuurslid activiteiten. In die periode organiseerde zij tientallen gezellige middagen en vele uitstapjes voor Zonnebloemdeelnemers. Van een high tea tot een muzikale bingo en van een bezoek aan de Keukenhof tot aan een rondvaart in Amsterdam. De laatste jaren stond Mieke Kortekaas (de huidige voorzitter), haar daarin bij. Maar ook veel vrijwilligers leverden hun bijdragen met o.a. het uitnodigen van gasten of het maken van hapjes.

Nu de bestuurstermijn van Elly erop zit, draagt zij het stokje over en neemt afscheid van de Zonnebloem. U zult Elly nog regelmatig tegenkomen bij haar andere vrijwilligerswerk voor de Hervormde Kerk of voor VPTZ Aurelia.

Het bestuur bedankt Elly hartelijk, mede namens alle gasten uit de voorbije jaren, voor alles wat zij voor Zonnebloem Rijnwoude-Zuid heeft gedaan.

Elly Croes wordt opgevolgd door Margôt Koolmees en Cécile Weerheim, die samen haar werkzaamheden voortzetten. Beiden zijn in Hazerswoude-Dorp geen onbekenden door hun vrijwilligerswerk op diverse terreinen, waaronder voor Cécile al weer 12 jaar bij de Zonnebloem. Het bestuur wenst hen veel succes in hun nieuwe functie.

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken