Huis-aanhuis-lotenverkoop afgerond. Koop nu via internet.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Rijnwoude Zuid is ook dit jaar weer door zijn loten heen. Velen kochten loten op de Braderie en nog meer mensen via onze enthousiaste loten verkoopsters / -pers. aan huis. We danken allen.

Nog een kans in de Zonnebloemloterij

De jaarlijkse loterij van de Nationale Vereniging de Zonnebloem is bijna afgelopen. Ook vrijwilligers van twee Zonnebloemafdelingen in voormalig Rijnwoude hebben bij heel veel huizen aangebeld met de vraag “Wilt u de Zonnebloem steunen?” Velen hebben daarop positief gereageerd.

Activiteiten voor Zonnebloemgasten in Rijnwoude

Met de koop van loten steunt u de twee Zonnebloemafdelingen uit het vroegere Rijnwoude. Zij organiseren activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking, die anders niet zo snel ergens heen gaan. Wat dacht u van een ritje met de Strandrups in Noordwijk? Of een uitstapje naar Paleis Noordeinde of Diergaarde Blijdorp? De gasten betalen een eigen bijdrage, maar de extra kosten, bijvoorbeeld voor het huren van een rolstoelauto, betaalt de Zonnebloem. Uw geld wordt goed besteed! Heel veel dank voor het kopen van loten.

Zonnebloemvrijwilliger gemist? Doe mee aan de herkansing!

De huis-aan-huisverkoop van loten is inmiddels beëindigd. Als u nog geen loten hebt, geen man over boord. Tot en met 29 september aanstaande kunt u ook online loten bestellen via www.zonnebloem.nl/loterij/bestellen. Betalen via Ideal, wel zo gemakkelijk! Van elk lot dat iemand online koopt, krijgen de plaatselijke Zonnebloemafdelingen een deel voor hun activiteiten.

Trekking
Op 9 oktober 2017 is de trekking. U kunt op de Zonnebloemsite zien of u iets gewonnen hebt. In de Groene Hart Koerier van 18 oktober wordt de uitslag eveneens gepubliceerd. Maar het kan ook gemakkelijker. Registreer uw lot via www.zonnebloem.nl/loterij/registreren en u ontvangt op 11 oktober automatisch een e-mail of u iets gewonnen hebt.

(foto Nationale Vereniging de Zonnebloem (bewerktdoor secretariaat RwZ)

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken