Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

In Memoriam: Sjaan Verhorik

Zonnebloem afdelingsnieuws

Geschokt en met verdriet hoorden wij van het plotselinge overlijden van Sjaan Verhorik-Elshout

Sjaan was een van onze langstzittende vrijwilligsters. Meer dan 27 jaar heeft zij zich voor de Zonnebloem in Hazerswoude-Dorp ingezet. Zij deed dat door regelmatig bezoek aan gasten die dit graag wilden of door het samen met collega-vrijwilligers organiseren van activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Niet alleen voor activiteiten met gasten kon men een beroep op Sjaan doen. Ook achter de schermen verzette zij veel werk.

Op vrijwilligersvergaderingen heeft zij veel kopjes koffie en thee geschonken. Wij konden op haar bouwen bij de braderie in Hazerswoude-Dorp; zij richtte jarenlang de kraam mee in en promootte het Zonnebloemwerk.

Wij herinneren ons Sjaan als een hartelijke vrijwilligster, die op een plezierige manier haar bijdrage leverde

Wij wensen Leo en kinderen heel veel sterkte.

Bestuur en vrijwilligers van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals