Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dit kiezen de gasten van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid om samen te doen.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op de Nieuwjaarsbijeenkomst op 12 januari 2018 namen de bestuursleden activiteiten het initiatief om de aanwezigen te vragen wat zij graag in Zonnebloemverband willen doen

Dat het initiatief van Margôt Koolmees en Cécile Weerheim werd gewaardeerd blijkt wel uit het enthousiasme waarmee de uitgedeelde formuliertjes werden ingevuld. De ongeveer 80 aanwezige gasten brachten met elkaar 361 keer een wens naar voren. Er rolden 20 verschillende wensen uit de bus. Die varieerden van museumbezoek tot bezoek aan een tuincentrum.  En van het naar een voetbalwedstrijd gaan tot klaverjassen. Maar iets gaan eten of drinken bij de Egelantier, Klein Giethoorn of Gewoon bij Winny sprongen eruit,  samen met het naar toneel gaan. Die kregen allemaal 35 of 34 stemmen. Maar de onbetwiste topper is het strand. Een ritje met de Strandrups of gezellig koffie drinken. Dat wilden heel veel gasten wel.

Het bestuur van de Zonnebloem gaat met al deze wensen aan de slag. De wensen realiseren met een grote groep zit er dit jaar niet meer in. De groepsactiviteiten liggen vast en de begroting is vastgesteld. Maar voor kleinschalige activiteiten is in 2018 geld gereserveerd. Samen met de bijdrage die de gasten zelf betalen, kunnen met groepjes van twee tot acht mensen dit jaar nog leuke dingen worden gedaan. En er is ook een klein geldpotje om iets gezelligs mogelijk te maken voor gasten die bezoek krijgen en hun vrijwilliger. 
Door heel 2018 zal er via de site en de Nieuwsbrief  het nodige te lezen zijn over kleinschalige activiteiten uit de wensenlijst.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals