Ted Rijven tien jaar vrijwilliger

Op 27 februari 2018 was Ted Rijven uit Benthuizen tien jaar Zonnebloemvrijwilliger. Dat werd een dag eerder gevierd tijdens de vrijwilligersvergadering.

Bij een jubileum hoort een toespraak. Aan het eind van de vrijwilligersvergadering nam Nel Boevé, die de kern Benthuizen vertegenwoordigt in het bestuur, dan ook het woord. Nel merkte op dat er, ook bij de Zonnebloem, twee soorten vrijwilligers zijn. Vrijwilligers die tijdens activiteiten en vergaderingen nadrukkelijk aanwezig zijn en rustige vrijwilligers. Die zijn vaak de oh zo noodzakelijke stille krachten, die veel werk verzetten. Ted Rijven behoort duidelijk tot de laatste categorie. Zo bood zij zich spontaan aan toen er iemand werd gezocht om ervoor te zorgen dat de verjaardagskaarten voor de vrijwilligers op tijd komen. Maar ook bij het uitdelen van bloemen tijdens de Nationale Ziekendag of het bemensen van de kraam op koningsdag kan een beroep op Ted worden gedaan. Of er een lekker zonnetje schijnt of een regenbui uit de lucht valt, Ted is van de partij. En wie heeft het grootste stapeltje Nieuwsbrieven of uitnodigingen om te bezorgen? “O, geef maar aan mij”, hoor je vaak. De inzet van Ted verdient zeerzeker de zilveren speld en de oorkonde van de Nationale Vereniging de Zonnebloem, die Nel aan Ted overhandigt.

Met de wens dat Ted nog lang vrijwilliger van de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid, in het bijzonder de kern Benthuizen, zal blijven en een mooi boeket bloemen besluit Nel haar toespraak.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken