Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ted Rijven tien jaar vrijwilliger

Op 27 februari 2018 was Ted Rijven uit Benthuizen tien jaar Zonnebloemvrijwilliger. Dat werd een dag eerder gevierd tijdens de vrijwilligersvergadering.

Bij een jubileum hoort een toespraak. Aan het eind van de vrijwilligersvergadering nam Nel Boevé, die de kern Benthuizen vertegenwoordigt in het bestuur, dan ook het woord. Nel merkte op dat er, ook bij de Zonnebloem, twee soorten vrijwilligers zijn. Vrijwilligers die tijdens activiteiten en vergaderingen nadrukkelijk aanwezig zijn en rustige vrijwilligers. Die zijn vaak de oh zo noodzakelijke stille krachten, die veel werk verzetten. Ted Rijven behoort duidelijk tot de laatste categorie. Zo bood zij zich spontaan aan toen er iemand werd gezocht om ervoor te zorgen dat de verjaardagskaarten voor de vrijwilligers op tijd komen. Maar ook bij het uitdelen van bloemen tijdens de Nationale Ziekendag of het bemensen van de kraam op koningsdag kan een beroep op Ted worden gedaan. Of er een lekker zonnetje schijnt of een regenbui uit de lucht valt, Ted is van de partij. En wie heeft het grootste stapeltje Nieuwsbrieven of uitnodigingen om te bezorgen? “O, geef maar aan mij”, hoor je vaak. De inzet van Ted verdient zeerzeker de zilveren speld en de oorkonde van de Nationale Vereniging de Zonnebloem, die Nel aan Ted overhandigt.

Met de wens dat Ted nog lang vrijwilliger van de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid, in het bijzonder de kern Benthuizen, zal blijven en een mooi boeket bloemen besluit Nel haar toespraak.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals