Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Omloop Groene Hart 2018 kon niet mooier !!

Uit onderstaand dankwoord van de Lions Rijnwoude blijkt dat allen erg tevreden waren over het verloop van de Omloop van het Groene Hart 2018

Beste vrijwilligers van de Zonnebloem,

Namens Lionsclub Rijnwoude wil ik jullie enorm bedanken voor jullie inzet en hulp in aanloop naar en tijdens de Omloop van het Groene Hart!
Met 36 vrijwilligers (Lions, partners van Lions en jullie) zijn we er in geslaagd om in totaal meer dan 330 wandelaars en 220 fietsers vandaag op pad te laten gaan. Dit is ongeveer 3% minder dan in 2017 (slechts 16 deelnemers, wat heet ... (red.)), maar ik denk dat we terug kunnen kijken op een geslaagde editie met prachtig weer.

Vanzelfsprekend waren er deelnemers met suggesties voor verbeteringen of die toch nog een foutje of onduidelijkheid in een routebeschrijving hadden gevonden, maar de positieve reacties waren duidelijk in de meerderheid.

Dankzij alle deelnemers, maar zeker ook dankzij de financiële bijdrage van het MKB in onze regio, kan er ongetwijfeld weer voor een mooi aantal gasten van jullie afdelingen een geweldig uitje mogelijk gemaakt worden. We hopen dat volgende maand alvast vele gasten gaan genieten van het dagje uit naar de Beekse Bergen!

Nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp bij de organisatie!

Paul Maris, Lionsclub Rijnwoude

En we hebben er foto's van.
Lions Rijnwoude, dank voor de prettige samenwerking.

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals