Rabobank Sponsorfietstocht, Fiets mee voor de Zonnebloem

De sponsorfietstocht van de Rabobank is dit jaar op zondag 24 juni 2018. Fiets onder inschrijfnummer 135 mee voor de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid. Vertel het door aan familie, vrienden en bekenden.

Op zondag 24 juni 2018 is het weer zover. De Rabobank Groene Hart Noord organiseert de jaarlijkse Sponsorfietstocht voor alle verenigingen, scholen en clubs in haar werkgebied. Door mee te doen kunt u geld verdienen voor de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid. Geld dat zal worden besteed aan activiteiten en uitstapjes voor mensen met een lichamelijke beperking.

Vier afstanden
Hoe meer fietsers voor de Zonnebloem op de fiets stappen, hoe meer kilometers er gereden worden, hoe hoger het bedrag is dat onze afdeling dank zij u ontvangt.
Ook dit jaar zijn er vier afstanden waaruit u kunt kiezen: 20, 40, 60 en 100 kilometer. De vergoeding per uitgereden afstand is ten opzichte van vorig jaar flink verhoogd en bedraagt nu respectievelijk € 5,00, € 8,00, € 10,00 en zelfs € 12,00 voor de route van 100 kilometer. Aan u de keus! Met uw hulp kan onze afdeling misschien wel het maximumbedrag van €1.000,00 verdienen. Het kost u niets, want inschrijving is gratis.

Sportief én gezellig
Lekker bewegen in de open lucht, een sportieve invulling van uw zondag. Maar behalve sportief is deelname aan de Rabobank Sponsorfietstocht ook gezellig. U vertrekt bij een van de deelnemende verenigingen en ook onderweg doet u deelnemende scholen, verengingen en clubs aan. Op elke locatie is iets te doen, van een koor tot de mogelijkheid iets te drinken. U rust lekker uit en ontmoet andere deelnemers.

Vertrekpunten en –tijden.
Er zijn 14 vertrekpunten. Voor Hazerswoude-Dorp is de Rijnenburgermolen, Van Beethovenlaan, aan de Rijndijk de dichtstbijzijnde opstaplocatie en voor Benthuizen wellicht Voetbalvereniging SJZ, Nieuwe Weg 6, Zoeterwoude.

Vanaf 09.00 uur kunt u zich melden bij een startpunt. Voor de routes van 20 en 40 kilometer kunt u starten tot 13.30 uur. Starten met de 60 kilometer route kan tot 13.00 uur en de 100 kilometer route tot 11.00 uur. Meer informatie vindt u via https://www.rabobank.nl/lokale-bank/groene-hart-noord/rabobank-sponsorfietstocht-zondag-24-juni-2018/

Zet de datum alvast in uw agenda, dan kan dit gezellige uitje u niet ontgaan. Nodig ook uw familie, buren, vrienden en bekenden uit. Samen een zondag op stap voor een goed doel. Geweldig toch!

Onze afdeling ziet uit naar wat u voor activiteiten voor haar gasten bijeenfietst.

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken