Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Opbrengst Rabo Sponsorfietstocht

Dank aan allen die voor Zonnebloem Rijnwoude-Zuid hebben gefietst tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht.

Aan de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht op 24 juni 2018 heeft een aantal mensen meegefietst voor Zonnebloem Rijnwoude-Zuid. Onlangs is de opbrengst bekend gemaakt. Hoewel ietsje hoger dan vorig jaar, was het toch een tegenvaller. In totaal wordt €37,00 bijgeschreven op onze bankrekening bij de Rabobank. Daarmee bungelt de afdeling Rijnwoude-Zuid in de onderste regionen van de deelnemende Zonnebloemafdelingen.

Fietsers voor Zonnebloem Rijnwoude-Zuid, hartelijk dank voor jullie inspanningen. Wij waarderen jullie deelname erg.

Wij hopen op een hogere opbrengst volgend jaar. Dan hoeft er niet meer gefietst te worden, maar kunnen klanten van de Rabobank stemmen op de goede doelen die zij een warm hart toedragen. Reken maar dat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid zich weer aanmeldt. Met natuurlijk de hoop dat u dan in groten getale op ons stemt.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals