Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Alle loten in Rijnwoude-Zuid zijn verkocht

De inwoners van Benthuizen en Hazerswoude-Dorp hebben door het kopen van Zonnebloemloten ook dit jaar weer laten zien dat zij hun hart op de goede plaats hebben.

Heel veel inwoners van Benthuizen en Hazerswoude-Dorp zullen 8 oktober vol verwachting naar de website van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid surfen om te kijken of zij een prijs gewonnen hebben in de jaarlijkse Zonnebloemloterij. Zij hebben nl. van een van de vele vrijwilligers aan de deur of via internet een Zonnebloemlot gekocht. Voor Zonnebloem Rijnwoude-Zuid heeft dit een mooi bedrag in kas gebracht om leuke activiteiten voor haar gasten te organiseren. Gasten van wie velen als gevolg van handicap, ziekte of ouderdom een lichamelijke beperking hebben, waardoor zij minder snel zelf dingen organiseren.
Kopers, allemaal heel hartelijk bedankt. Wij hopen dat wij ook volgend jaar weer bij u mogen aanbellen. Door een door de Nationale Vereniging veranderde verdeling van inkomsten krijgen de Zonnebloemafdelingen in het land meer geld per verkocht lot. Geld dat allemaal besteed wordt voor activiteiten voor Zonnebloemdeelnemers in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp. Kijkt u eens verder op de site, dan ziet u wat er allemaal voor Zonnebloemgasten wordt georganiseerd.

Denkt u na het lezen hiervan dat u nog Zonnebloemloten wilt kopen, dan kan dat tot 28 september 2018 via internet

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals