Alle loten in Rijnwoude-Zuid zijn verkocht

De inwoners van Benthuizen en Hazerswoude-Dorp hebben door het kopen van Zonnebloemloten ook dit jaar weer laten zien dat zij hun hart op de goede plaats hebben.

Heel veel inwoners van Benthuizen en Hazerswoude-Dorp zullen 8 oktober vol verwachting naar de website van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid surfen om te kijken of zij een prijs gewonnen hebben in de jaarlijkse Zonnebloemloterij. Zij hebben nl. van een van de vele vrijwilligers aan de deur of via internet een Zonnebloemlot gekocht. Voor Zonnebloem Rijnwoude-Zuid heeft dit een mooi bedrag in kas gebracht om leuke activiteiten voor haar gasten te organiseren. Gasten van wie velen als gevolg van handicap, ziekte of ouderdom een lichamelijke beperking hebben, waardoor zij minder snel zelf dingen organiseren.
Kopers, allemaal heel hartelijk bedankt. Wij hopen dat wij ook volgend jaar weer bij u mogen aanbellen. Door een door de Nationale Vereniging veranderde verdeling van inkomsten krijgen de Zonnebloemafdelingen in het land meer geld per verkocht lot. Geld dat allemaal besteed wordt voor activiteiten voor Zonnebloemdeelnemers in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp. Kijkt u eens verder op de site, dan ziet u wat er allemaal voor Zonnebloemgasten wordt georganiseerd.

Denkt u na het lezen hiervan dat u nog Zonnebloemloten wilt kopen, dan kan dat tot 28 september 2018 via internet

 

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken