Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarmarkt Hazerswoude-Dorp

Ook dit jaar als vanouds een Zonnebloemkraam op de jaarmarkt.

Sinds “mensenheugnis” staat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid op de jaarmarkt in Hazerswoude-Dorp om het Zonnebloemwerk onder de aandacht te brengen van de bezoekers. Dat doet zij door een gesprekje aan te knopen met bezoekers die Zonnebloemloten kopen of die een gokje willen wagen bij het trekken van een blaadje van een Zonnebloem, in de hoop op een aardig prijsje. Kinderen hebben voor €0.50 altijd prijs. Volwassenen hebben voor €1,00 per blaadje 25% kans op een “niet”. Zij hebben zich ook dit jaar daardoor niet laten weerhouden. De Zonnebloemvrijwilligers hebben niet veel prijzen mee naar huis hoeven nemen. Het belangrijkste is echter dat velen bekend zijn met wat de Zonnebloem kan betekenen voor mensen met een lichamelijke beperking, jong en oud. Als maar één inwoner van Hazerswoude of Benthuizen op de Zonnebloem is geattendeerd en daardoor gaat deelnemen aan activiteiten of bezoek van een vrijwilliger krijgt, dan is de jaarmarkt voor Zonnebloem Rijnwoude-Zuid meer dan geslaagd.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals