Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ziekendag in Rijnwoude-Zuid

Dit jaar is Nationale ziekendag bij Zonnebloem Rijnwoude-Zuid op twee dagen gevierd. In Hazerswoude-Dorp op 8 september en in Benthuizen op 15 september

Nationale Vereniging de Zonnebloem nam in 1974 het initiatief voor de Nationale ziekendag. Op deze dag vragen Zonnebloemafdelingen extra aandacht voor de relatie tussen mensen met en zonder ziekte of (lichamelijke) beperking. Sindsdien staat Nationale Ziekendag ook bij Zonnebloem Rijnwoude-Zuid elk jaar in september op de kalender. Op ziekendag laten Zonnebloemvrijwilligers in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp zien waar de Zonnebloem voor staat. Zij doen dit door het uitreiken van een bloem, meestal een zonnebloem, aan bezoekers van Albert Heijn Beugelsdijk en Plus Verheul. Degenen die de bloem krijgen beloven deze te brengen naar een ziek of gehandicapt familielid, kennis of vriend. Daarmee geven zij een extra momentje van aandacht, steken iemand een hart onder de riem of er volgt een goed gesprek. Er kan voor iedereen zoveel meer dan je denkt!  Of in de woorden op de kaart die bij de bloemen is uitgereikt:
We zijn er voor elkaar
denken in mogelijkheden
doen wat er kan
Een praatje maken, een blokje om
een uitje en nog zoveel meer
Samen genieten we van het leven
samen kan er zoveel meer
dan je denkt

Op onze sponsorpagina ziet u dat Albert Heijn Beugelsdijk en Bloemenhandel Zwaan en CO onze zonnebloemen in Hazerswoude-Dorp hebben gesponsord. Ani Bloemen & Planten  was de sponsor van de bloemen en in Benthuizen.

En we maakten er weer enkele leuke foto's van.De fotografen zijn Nel Boevé in Benthuizen en Cécile Weerheim in Hazerswoude-Dorp.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals