Winnend lot Zonnebloemloterij in Hazerswoude-dorp

De uitslag van de Zonnebloemloterij 2018 is bekend. In Hazerswoude-Dorp viel een leuke prijs. Mevrouw, mijnheer van harte gefeliciteerd.

Op 8 oktober was de trekking van de Zonnebloemloterij 2018. Waarschijnlijk was dat geen datum die bij mensen in hun geheugen was gegrift. Men koopt zo vaak een lot aan de deur en vergeet dat dan. Nationale Vereniging de Zonnebloem biedt sinds enkele jaren de mogelijkheid via internet een lot te registreren. Doe je dat, dan krijg je automatisch een bericht als je wat gewonnen hebt. Heeft die ene lotenkoper uit Hazerswoude-Dorp dat gedaan, dan heeft er al gejuich geklonken. Hij of zij heeft namelijk een prijs van €445,00 gewonnen met lot nummer 0128163

Uw lot niet geregistreerd? Geen nood. Via https://www.zonnebloem.nl/loterij kunt u doorklikken naar de pdf met de uitslag. Ook in de Groene Hart Koerier van 17 oktober 2018 kunt u de uitslag vinden.

De gasten en vrijwilligers van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid danken iedereen in Hazerswoude-Dorp die met het kopen van een lot een bijdrage heeft geleverd aan het werk van de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid. Werk waardoor de wereld van mensen met een lichamelijke beperking een beetje groter en leuker kan worden.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken