Albert Heijn sponsort Kerstbrunches Zonnebloem

Voor het tweede jaar achtereen sponsort Albert Heijn Beugelsdijk in Hazerswoude-dorp de Kerstbrunches van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid.

Maandag 10 december 2018 reikten de directeur van AH Beugelsdijk en diens rechterhand aan de voorzitter van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid en de gastvrouwen van drie kerstbrunches de ingrediënten voor drie kerstbrunches uit.

Drie grote dozen bevatten alles wat je nodig hebt voor een Kerstbrunch voor tien personen. Heerlijke zakken soep, alles voor een hoofdgerecht kip met champignons en ijs met slagroom voor het toetje.

Drie gastvrouwenduo’s gingen op het huisadres van een van hen aan de slag om elk voor acht Zonnebloemgasten een kerstmaaltijd te koken.

Dank zij de sponsoring van Albert Heijn Beugelsdijk konden de pakketten tegen een heel vriendelijke prijs worden aangeschaft. Dat maakt een gezellige middag voor onze gasten betaalbaar.

We hebben voor elke lokatie waar men gezellig samen heeft gegeten en gebabbeld wat aansprekende foto's gepubliceerd. Klik en wandel eens rond door de fotoalbums.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken