Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Albert Heijn sponsort Kerstbrunches Zonnebloem

Voor het tweede jaar achtereen sponsort Albert Heijn Beugelsdijk in Hazerswoude-dorp de Kerstbrunches van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid.

Maandag 10 december 2018 reikten de directeur van AH Beugelsdijk en diens rechterhand aan de voorzitter van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid en de gastvrouwen van drie kerstbrunches de ingrediënten voor drie kerstbrunches uit.

Drie grote dozen bevatten alles wat je nodig hebt voor een Kerstbrunch voor tien personen. Heerlijke zakken soep, alles voor een hoofdgerecht kip met champignons en ijs met slagroom voor het toetje.

Drie gastvrouwenduo’s gingen op het huisadres van een van hen aan de slag om elk voor acht Zonnebloemgasten een kerstmaaltijd te koken.

Dank zij de sponsoring van Albert Heijn Beugelsdijk konden de pakketten tegen een heel vriendelijke prijs worden aangeschaft. Dat maakt een gezellige middag voor onze gasten betaalbaar.

We hebben voor elke lokatie waar men gezellig samen heeft gegeten en gebabbeld wat aansprekende foto's gepubliceerd. Klik en wandel eens rond door de fotoalbums.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals