Onze sponsors in 2018

We danken diegenen die ons werk in 2018 hebben ondersteund

SPONSORS 2018

Bakkerij van Noort

Vanwege alle berichten hoe lekker het Kerstbrood van bakker van Noort is, was er ook dit jaar als kerstattentie voor de gasten een stolletje in een mooie doos. Bakker van Noort stelde 160 broden beschikbaar voor een gereduceerde prijs.

Albert Heijn draagt bij aan kerstbrunches.

Met een royale gift in de vorm van ingredienten voor een van de drie Kerstbrunches heeft Albert Heijn Beugelsdijk het mogelijk gemaakt de deelnemersprijs voor de kerstbrunch schappelijk te houden.

Bloemen voor Ziekendag in Hazerswoude-Dorp en Benthuizen.

Ziekendag 2018 vond in Hazerswoude-Dorp plaats op 8 september en in Benthuizen op 15 september. De Zonnebloem genoot gastvrijheid bij Albert Heijn Beugelsdijk en Plus Verheul. Onno Beugelsdijk en Bloemenleverancier Zwaan en Co sponsorden de zonnebloemen die aan het winkelend publiek werden uitgereikt.
Ani Bloemen & Planten uit Benthuizen deed dat op dezelfde wijze in Benthuizen.

 

Onno en Erik en Ani, van harte bedankt. Mede door jullie gulle gebaar hebben veel zieken en gehandicapten in Hazerswoude-Dorp en Benthuizen genoten van een mooie Zonnebloem.

Kijkt u ook eens naar het Nieuwsbericht over Ziekendag.

High tea bij de familie Klerks

Op 24 juli 2018 vond de jaarlijkse zomeractiviteit plaats. Dit maal een high tea. De familie Klerks in Hazerswoude-Dorp stelde haar mooie ruimte en de drankjes gratis beschikbaar. Inmiddels een fantastische traditie voor de zomeractiviteit. Mijnheer en mevrouw Klerks, bedankt.

Rabobank Groene Hart Noord

De jaarlijkse Rabobanksponsorfietstocht van de Rabobank Groene Hart Noord op 24 juni heeft 37 euro opgebracht. Dank aan de Rabobank, die dit mogelijk maakte. Maar vooral dank aan de fietsers die de tocht maakten voor Zonnebloem Rijnwoude-Zuid.

Bezoek aan Safaripark Beekse Bergen, mogelijk gemaakt door de Lions

Door een prachtige gift van de Lionsclub Rijnwoude, bijeengebracht door fietsers en wandelaars op tweede Pinksterdag, was het mogelijk op 19 juni 2018 met twee bussen Safaripark Beekse Bergen te bezoeken. Naast ongeveer 50 gasten van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid, waren er ook ongeveer 50 gasten van Zonnebloem Rijnwoude-Noord van de partij.
Lionsclub Rijnwoude, bedankt voor deze onvergetelijke dag.

Workshop Bloemschikken door Florale, Hazerswoude-Dorp

Op 28 mei 2018 verzorgde Florale in Hazerswoude-Dorp een
wFlorale bloematelier Hazerswoudeorkshop bloemschikken voor zes Zonnebloemgasten, tegen een aantrekkelijk prijsje. Onder de deskundige leiding van Ale werden het zes leuke stukjes die aan het eind van de ochtend mee naar huis gingen. Ale, heel veel dank

ALBERT HEIJN BEUGELSDIJK had toegezegd het maaltijdpakket  voor de kerstbrunch te subsidieren. Door een administratieve miscommunicatie werd de sponsoring wat later. Toen was het echter een (boekhoudkundig) nieuw jaar. Het sponsorbedrag van ongeveer 1/3 van de rekening is daarom ingezet om een deel van de kosten van het optreden van De Troubadours op 13-02-2018 te dekken.
Voor een verslag van de kerstbrunch of nadere informatie over De Troubadours: zie www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid
Onno, bedankt.

PLUS VERHEUL uit Benthuizen sponserde de inkopen voor de Nieuwjaarsbijeenkomst met een korting van 10%. Dat waarderen wij.
Voor een verslag van de Nieuwjaarsbijeenkomst: zie www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid
Plus Verheul, bedankt!

ANI BLOEMEN EN PLANTEN In Benthuizen sponsort een deel van de bloemen die op 12 januari 2018 de Nieuwjaarsbijeenkomst in de Hoeksteen opfleurden. Wat stond dat gezellig!
Ani, reuze bedankt.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken