Onze sponsors in 2019

Ook in 2019 zijn we blij met onze sponsors

De Lionsclub Rijnwoude en Annie M.G. Schmidt, een fantastisch duo

Op 3 november 2019 stroomde Theater Castellum vol met gasten van Zonnebloem Rijnwoude-Noord en Zonnebloem Rijnwoude-Zuid voor de voorstelling “Op pad met Annie M.G. Schmidt”. Het was een zeer geslaagde middag met enthousiaste gasten.
Deze voorstelling werd mogelijk gemaakt door een prachtig sponsorbedrag van de Lionsclub Rijnwoude, bijeengebracht door het organiseren van de jaarlijkse Omloop van het Groene Hart op tweede Pinksterdag 2019.

De Lionsclub en Annie, een gouden duo.

Lionsclub Rijnwoude, hartelijk bedankt voor jullie financiële ondersteuning van deze gezellige middag.

Blij met bakker Van Noort

Wat smaakten ze altijd heerlijk, de kerststollen van bakker Van Noort die Zonnebloem Rijnwoude-Zuid al enkele jaren voor de feestdagen aan haar gasten schenkt. Daarom hebben wij er ook dit jaar weer voor gekozen. En ook dit jaar heeft Bakker van Noort een speciale prijs voor ons gerekend.

Mijnheer van Noort, dan voor uw gulle gebaar.

Onno Beugelsdijk levert een sponsorbijdrage aan de kerstdiners

Al voor het derde jaar op rij heeft Onno Beugelsdijk een mooie sponsorbijdrage geleverd voor drie Kerstdiners bij Zonnebloemvrijwilligers aan huis. Mede door dit gebaar kan de bijdrage voor de 22 gasten aan de diners beperkt blijven.
Onno, hartelijk dank dat je ook nu weer je warme hart voor de Zonnebloem hebt getoond

Bloemschikken in De Werkplaats in Benthuizen

Het was een heerlijke middag bloemschikken in De Werkplaats, mede mogelijk gemaakt omdat de eigenares, Marian Mollema, de ruimte kosteloos beschikbaar stelde. Iedereen heeft genoten. Marian, heel erg bedankt.

En weer Florale

Voor de tweede keer stelde Florale zijn winkel op maandagochtend beschikbaar om acht Zonnebloemgasten tegen een aantrekkelijke prijs de gelegenheid te bieden een bloemstukje te maken. Met de tips van Ale gingen er na afloop acht mooie herfststukjes mee naar huis.
Ale bedankt!

AH Beugelsdijk en Zwaan en Co sponsoren Nationale Ziekendag 2019

Voor Nationale Ziekendag op 7 september 2019 sponsorden Albert Heijn Beugelsdijk en zijn bloemenleverancier Zwaan en Co “aandacht” voor chronisch zieken en gehandicapten in Hazerswoude-Dorp. Zonnebloemvrijwilligers reikten 75 zonnebloemen uit aan het winkelend publiek, met het verzoek om deze aan met naam genoemde chronisch zieken en gehandicapten te brengen. Voor 75 mensen een beetje aandacht op een regenachtige zaterdag. Onno en Erik, heel hartelijk bedankt voor jullie sponsoring!

Bloemen Atelier Florale

Op 8 april 2019 verzorgde Ale voor acht Zonnebloemgasten en twee vrijwilligers een bloemschikochtend tegen een speciale prijs. Ale heel hartelijk bedankt voor de gezellige ochtend.

Eetcafé de Egelantier, Hazerswoude-Dorp

De Egelantier caterde de stamppotten op 20 februari 2019 bij De Regenboog. Clemens heeft ons verrast met een leuke korting. Heel hartelijk bedankt.

Tuincentrum de Bosrand te Alphen aan den Rijn

Voor de "Week van het bezoekwerk" kochten wij voor onze gasten leuke bakjes met krokusjes. De Bosrand was zo aardig om korting daarop te geven.
Bosrand, hartelijk bedankt.

Plus Verheul, Benthuizen

Het Zonnebloembestuur dankt Plus Verheul voor de mooie korting bij de aankopen voor de Nieuwjaarbijeenkomst op 4 januari 2019.

 

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken