Voor elk wat wils

Een korte eerste terugkoppeling van de inventarisatie van gasten wensen voor 2019

Gasten naar hun wensen gevraagd

Half december 2018 kregen alle Zonnebloemgasten een uitnodiging voor de Nieuwjaarsbijeenkomst 2019, een lekkere Kerstattentie en een formulier waarop zij hun activiteitenwensen voor 2019 konden aangeven. Daarvan is gretig gebruik gemaakt. Ruim 100 personen vulden de lijst in. Bij de groepsactiviteiten stond een boottocht door het Groene Hart met stip op één. Op de voet gevolgd door een brunch, komende zomer, in een mooie ruimte bij een goede bekende van de Zonnebloem. Ook de Strandrups in Noordwijk en Avifauna scoorden hoog.
Bij de kleinschalige activiteiten – d.w.z. een groepje van maximaal acht tot tien deelnemers – was de Keukenhof veruit favoriet, met op geringe afstand de Kerstbrunch. Bij enkele activiteiten viel op dat gasten uit Benthuizen en Hazerswoude-Dorp verschillende wensen hadden. Zo wilden veel Benthuizenaren graag een tuincentrum bezoeken en hadden de Hazerswoudenaren veel belangstelling voor een voorstelling van “Ontwikkeling en Vreugd” bij De Juffrouw. En omdat het activiteiten in kleine groepjes zijn, kunnen meerdere wensen worden vervuld.

Zonnebloem Rijnwoude-Zuid gaat nu aan de slag met de uitvoering. Niet iedereen kan aan alles wat hij of zij heeft ingevuld meedoen, maar er zal zeker voor iedereen wat bij zijn. Zodra er meer bekend is, kunt u er op deze site over lezen.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken