Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Voor elk wat wils

Een korte eerste terugkoppeling van de inventarisatie van gasten wensen voor 2019

Gasten naar hun wensen gevraagd

Half december 2018 kregen alle Zonnebloemgasten een uitnodiging voor de Nieuwjaarsbijeenkomst 2019, een lekkere Kerstattentie en een formulier waarop zij hun activiteitenwensen voor 2019 konden aangeven. Daarvan is gretig gebruik gemaakt. Ruim 100 personen vulden de lijst in. Bij de groepsactiviteiten stond een boottocht door het Groene Hart met stip op één. Op de voet gevolgd door een brunch, komende zomer, in een mooie ruimte bij een goede bekende van de Zonnebloem. Ook de Strandrups in Noordwijk en Avifauna scoorden hoog.
Bij de kleinschalige activiteiten – d.w.z. een groepje van maximaal acht tot tien deelnemers – was de Keukenhof veruit favoriet, met op geringe afstand de Kerstbrunch. Bij enkele activiteiten viel op dat gasten uit Benthuizen en Hazerswoude-Dorp verschillende wensen hadden. Zo wilden veel Benthuizenaren graag een tuincentrum bezoeken en hadden de Hazerswoudenaren veel belangstelling voor een voorstelling van “Ontwikkeling en Vreugd” bij De Juffrouw. En omdat het activiteiten in kleine groepjes zijn, kunnen meerdere wensen worden vervuld.

Zonnebloem Rijnwoude-Zuid gaat nu aan de slag met de uitvoering. Niet iedereen kan aan alles wat hij of zij heeft ingevuld meedoen, maar er zal zeker voor iedereen wat bij zijn. Zodra er meer bekend is, kunt u er op deze site over lezen.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals