Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Week van het bezoekwerk

De Zonnebloem bestaat 70 jaar. Dat wordt het hele jaar door gevierd, te beginnen met de Week van het Bezoekwerk

Van 17 tot 25 januari 2018 is het de Week van het Bezoekwerk. Ook Zonnebloem Rijnwoude-Zuid doet mee. In die week proberen onze bezoekvrijwilligers bij hun bezoekgasten langs te gaan. Vanwege het 70-jarig bestaan van de Zonnebloem nemen zij namens de afdeling een bakje met blauwe druifjes mee. De Nationale Zonnebloem heeft voor een chocolaatje bij de koffie of de thee gezorgd.

Naast activiteitenmiddagen en aangepaste vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking, is het bezoeken van mensen aan huis een belangrijke pijler van het Zonnebloemwerk. Veel mensen met een lichamelijke beperking zijn vaker alleen thuis dan hen lief is. Daarom gaan Zonnebloemvrijwilligers bij hen op bezoek.  Dat leidt soms tot een gezellig kletspraatje, maar een andere keer kan er behoefte zijn aan een goed gesprek. Ook een wandeling, een bezoekje aan een winkelcentrum of een kopje koffie op een terras zijn mogelijk.
Bij Zonnebloem Rijnwoude-Zuid bezoeken 20 vrijwilligers 33 Zonnebloemdeelnemers. Soms één keer per veertien dagen, soms zit er meer tijd tussen twee bezoeken. Het gaat erom wat gast en deelnemer prettig vinden.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals