Dank aan Han van der Zwet

Na ruim 13 jaar gaat Han van der Zwet het wat rustiger aan doen als Zonnebloemvrijwilliger. Zij wordt projectvrijwilliger bezoekwerk.

Toen Han gevraagd werd welke taken moesten worden overgenomen als zij projectvrijwilliger werd, vielen de vrijwilligers in Benthuizen even stil. De Nieuwjaarsmarkt, de Koningsmarkt, cadeaus voor de Koningsmarkt en de jaarmarkt, bezoekwerk, mee met uitjes, gesprekken met gasten over Zonnebloemvakanties. Te veel om op te noemen.
Gelukkig gaat Han nog niet helemaal weg bij De Zonnebloem. Zij blijft bezoekwerk doen. Maar het neerleggen van alle andere taken heeft de Zonnebloem aangegrepen om Han heel hartelijk te bedanken voor haar enorme inzet. Bestuurslid Benthuizen sprak Han toe en overhandigde haar een bloemetje en een bon.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken