Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Onze sponsors in 2012

Onze sponsors 2012

Rabobank Rijnstreek sponsort Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

Al 18 jaar organiseert de Rabobank in de regio ieder jaar de Rabobank Sponsorfietstocht. Het doel van dit evenement is een steentje bij te dragen aan het belangrijke werk dat vele vrijwilligers van verenigingen en stichtingen neerzetten. Het sponsorbedrag kan worden besteed aan een extra activiteit voor de doelgroep van, in dit geval, de Zonnebloem afdeling Rijnwoude-Zuid. Per deelnemer betaalt de Rabobank een bijdrage, afhankelijk van de afstand waarvoor men inschrijft.
De afdeling Rijnwoude-Zuid van de Zonnebloem fietst al jaren mee. Ook op 23 september 2012 was de afdeling weer van de partij. De deelnemers hebben ondanks het minder goede weer, het mooie bedrag van 246 euro bij elkaar gefietst.
Rabobank en fietsers, bedankt.

De Readshop en Van der Hoek Technische Groothandel BV dragen bij.

Ook in 2012 ontbraken de Lions niet op de jaarmarkt in Hazerswoude-Dorp. Bezoekers konden genieten van een kop koffie met appeltaart, maar konden ook darten voor mooie prijzen. Deze prijzen waren beschikbaar gesteld door de Readshop en door Van der Hoek Technische groothandel BV. De opbrengst van de koffie met… en het darten komt ten goede aan de vakantie voor chronisch zieken en gehandicapten, die de Zonnebloemafdelingen in de regio in de zomer organiseren.
Lions, Readshop en Van der Hoek, dank voor jullie inspanningen en jullie bijdragen.

Lions Groene Hart sponsort vakantie Zonnebloemgasten uit de regio

Al 28 jaar organiseren vier Lionsclubs uit de regio – de Lionsclubs Bodegraven, Rijnwoude, Het Stigt en Zoetermeer – vanuit Stichting Omloop van het Groene Hart op tweede Pinksterdag de Omloop van het Groene Hart. Op verschillende plaatsen in de regio starten fiets-, wandel- en skeelertochten. De deelnemers betalen een startgeld. De opbrengst komt ten goede aan aangepaste vakanties voor inwoners uit het betreffende gebied. Het betreft langdurig lichamelijk zieken, lichamelijk gehandicapten en lichamelijk hulpbehoevende ouderen die afhankelijk zijn van (intensieve) verpleging en verzorging. Maar ook valide mensen die zonder hulp van De Zonnebloem niet in staat zijn om zelfstandig op vakantie te gaan. De gasten betalen een beperkte eigen bijdrage.
In 2012 verbleven de gasten in april een week in Vakantieboerderij de Imminkhoeve te Lemele. Van de afdeling Rijnwoude-Zuid waren vijf gasten van de partij. Iedereen heeft genoten.

Lions Rijnwoude sponsort feest voor Zonnebloemgasten uit Rijnwoude

Op 6 oktober 2012 vond in De Juffrouw in Hazerswoude-dorp een spetterend feest plaats voor Zonnebloemgasten van de afdelingen Rijnwoude-Noord en Rijnwoude-Zuid. Het zesstemmig accordeonensemble “Op eigen risico” treedt ’s-morgens op. Na een uitgebreide lunch is ’s-middags de beurt aan het muziek- en showgezelschap “Sempre avantio” uit Leiden.
Dankzij een genereuze bijdrage van de Lions, afdeling Rijnwoude, kan de bijdrage van de gasten voor deze dag beperkt blijven.
Lions, bedankt

Fleur Magnifique sponsort de high tea van de Zonnebloem

Op 17 augustus 2012 organiseerde de Zonnebloem een high tea voor haar gasten. Met de zoete en hartige hapjes zag de tafel er al gezellig uit. Echt feestelijk werd het met een mooi bloemstuk van Fleur Magnifique, waarvoor de Zonnebloem slechts de helft hoefde te betalen, vanwege het goede doel.
Fleur Magnifique, hartelijk bedankt.

Fleur Magnifique sponsort Nationale Ziekendag 2012 in Benthuizen

Zoals elk jaar deed de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid weer mee aan de Nationale Ziekendag. In Benthuizen deelden Zonnebloemvrijwilligers zonnebloemen uit aan het winkelend publiek. In Hazerswoude bood de Zonnebloem de bezoekers van de C1000 een plantje aan. Het was de bedoeling dat degenen die een bloem of plantje kregen, dit brachten naar iemand die zij kennen die door ziekte, lichamelijke beperking of leeftijd niet meer vanzelfsprekend deel kan nemen aan het maatschappelijk leven.
Fleur Magnifique sponsorde de Zonnebloemen in Benthuizen, door slechts 50 % in rekening te brengen en ook nog de bloemen leuk in te pakken.
Fleur Magnifique, bedankt

=========================================================

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals