Onze sponsors in 2013

Onze sponsors 2013

Fleur Magnifique sponsorde op 7 september de Nationale Ziekendag in Benthuizen

Op 7 september 2013 vierde de Zonnebloem afdeling Rijnwoude-Zuid de jaarlijkse Nationale Ziekendag. Vrijwilligers gaven zowel in Benthuizen als in Hazerswoude-Dorp een zonnebloem cadeau aan passanten in het winkelcentrum. Zij op hun beurt gaven de bloem af bij iemand uit hun omgeving, die langdurig ziek of gehandicapt is. Daarbij was een kaart met bemoedigende woorden gevoegd. Fleur Magnifique uit Benthuizen verraste de Zonnebloem dit jaar opnieuw door de bloemen voor de Benthuizenaren met een royaal bedrag te sponsoren.
Fleur Magnifique, wederom ontzettend bedankt.

Rabobanksponsorfietstocht op 22 september 2013

Ook dit jaar vond de Rabobanksponsorfietstocht weer plaats. Met heel goed fietsweer vertrokken ruim 2500 deelnemers om geld bijeen te fietsen voor ruim 100 organisaties in de Regio. Ook voor de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid.
Er kon voor verschillende afstanden worden ingetekend; hoe langer de tocht, hoe hoger de bijdrage van de Rabobank voor de organisatie waarvoor men inschreef. Tot wel 6 euro per fietser voor 40 km.
Een aantal mensen fietste voor onze afdelingen 120,50 euro bij elkaar.
Rabobank bedankt.

Familie Klerks sponsort pannenkoekenfestijn op 10 juli 2013

38 Gasten van de Zonnebloem namen deel aan het pannenkoekenfestijn dat de Zonnebloem aan het begin van de vakantieperiode organiseerde. De heer en mevrouw Klerks uit Hazerswoude-Dorp stelden een gezellige ruimte hiervoor beschikbaar en namen de kosten van de drankjes en hapjes voor hun rekening. De gasten hebben genoten! Zie het verslagje van de gezellige bijeenkomst of bekijk de foto´s.
Mijnheer en mevrouw Klerks, bedankt!

Lions Groene Hart sponsort vakantieweek van 22 - 27 april 2013

Evenals voorgaande jaren sponsorde de Lions Groene Hart ook in 2013 een vakantieweek voor Zonnebloemgasten uit onze regio. De reis ging dit keer naar Eindhoven. Vanuit onze afdeling gingen vijf gasten mee. Zij hebben genoten! Zie in de rubriek Ervaringen hoe het onze gasten in april vergaan is.
Lions....  weer hartelijk bedankt voor jullie steun.

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken