Onze sponsors in 2014

Sponsors, bedankt !

Onze sponsors 2014

Bakkerij van Noort sponsort ongeveer 200 Kerststollen.

http://www.micohazerswoude.nl/bakkerij-van-noort/

Op 17 december 2014 brengen we bij alle 169 gasten een Kerststol van bakker van Noort. De bakker heeft zich een slag in de rondte gewerkt om al die stollen op tijd af te leveren bij onze voorzitster thuis. (Een kuub of twee).
Bakker van Noort, hartelijk dank voor al het werk en voor het feit dat u iets aan de prijs heeft willen sleutelen.

Plus Verheul sponsort Sinterklaasmiddag in natura

Op 26 november 2014 was Plus Verheul te Benthuizen zo vriendelijk om die hapjes en drankjes die we voor onze gasten niet hebben gebruikt c.q. aangesproken te verrekenen.

Een mooi sponsorbedrag van de Rabobank Sponsorfietstocht
Op zondag 22 september vond de jaarlijkse sponsorfietstocht van de Rabobank weer plaats. Velen fietsten voor de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid. Samen brachten zij een bedrag van 96 euro bij elkaar.
Fietsers en Rabobank, hartelijk bedankt

Nationale Zieken Dag 2014 mede mogelijk gemaakt door Plus Verheul in Benthuizen en C1000 in Hazerswoude-Dorp.

Zoals altijd reikt de Zonnebloem ook in 2014 ter gelegenheid van Nationale Ziekendag aan bezoekers van de winkelcentra in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp een bloem uit met daarbij een kaart met bemoedigende woorden. De mensen die deze bloem krijgen, brengen die naar iemand die vanwege ziekte of handicap naar hun mening wat extra aandacht wel kan gebruiken.
In Benthuizen vond de Nationale Ziekendag plaats op 6 september 2014. De bloemen werden voor een fors deel gesponsord door de Plus. Een gebaar dat de Zonnebloem zeer waardeert. In Hazerswoude-Dorp werd de Ziekendag gehouden op 13 september. We mochten in de C1000 staan, die de planten geheel sponsorde.
Plus Verheul en C1000 Onno Beugelsdijk, namens zieken en gehandicapten in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp, heel hartelijk dank.

Stoffenhuis Anja uit Gouda levert een bijdrage aan een mooi zonnebloemkleed

Tijdens de jaarmarkt in Hazerswoude lag op de tafel van de Zonnebloemkraam een prachtig kleed met - natuurlijk - zonnebloemen. Na internet te hebben afgespeurd werden de nodige meters stof gekocht bij Stoffenhuis Anja in de Zeugstraat in Gouda. Toen de eigenaar daarvan hoorde dat het voor de Zonnebloem was, bood hij spontaan een forse korting aan. De Zonnebloemkraam waardeert dit gebaar zeer.
Stoffenhuis Anja in Gouda, geweldig bedankt.

Kees Klerks en zijn vrouw sponseren de picknick op 5 augustus 2014

Ieder jaar in juli of augustus organiseert de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid een activiteit om de lange vakantieperiode voor haar gasten te breken. Dit jaar was er op 5 augustus een picknick, die werd gehouden bij de familie Klerks in Hazerswoude-Dorp. De Zonnebloem mocht gebruik maken van een leuke ruimte bij de woning van het echtpaar en de kosten van de drankjes namen zij voor hun rekening. Een geweldig gebaar, waar de Zonnebloem heel blij mee is.
Elders op de site staan een kort verslag van de activiteit en foto´s.
Mijnheer en mevrouw Klerks, heel erg bedankt!

Lions Groene Hart maakt ook in 2014 vakantie voor Zonnebloemgasten mogelijk

Al voor de dertigste keer konden Zonnebloemgasten met een beperkte beurs, afkomstig uit Het Groene Hart, deelnemen aan een vakantie die grotendeels werd gefinancierd door de Lions Groene Hart. Van 31 maart tot 5 april 2014 gingen 20 gasten en evenzoveel vrijwilligers uit onze regio naar De Eikenburg in Eindhoven. Zij verbleven in het volledig aangepaste paviljoen Heihoef.
Ook nu weer was het een fantastische week. Dankzij het genereuze gebaar van de Lions en met hulp van veel vrijwilligers, is het een grandioze vakantieweek geworden.
Lions Groene Hart, heel hartelijk bedankt.

Plus Verheul in Benthuizen sponsort Nieuwjaarsbijeenkomst 2014

Als Zonnebloemafdeling Rijnwoude-Zuid zijn wij heel blij met Plus Verheul. Wij vinden het belangrijk om onze inkopen te doen in de kern waar wij onze activiteiten houden. De Nieuwjaarsbijeenkomst was in Benthuizen. Hapjes en drankjes werden ingeslagen bij Plus Verheul, waarbij we tot ons genoegen de afspraak konden maken dat we mochten terugbrengen wat niet aangesproken was. Wie schetst onze verrassing dat de heer Verheul besloot de kosten van onze inkopen te schenken aan de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid.
Mijnheer Verheul, ontzettend bedankt

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken