Onze sponsors in 2015

Ook in 2015 hadden we baat bij onze begunstigers

SPONSORS 2015

Bakker van Noort bakt ze weer bruin.

Familie van Noort, wederom onze welgemeende dank voor al het werk aan de vele heerlijke Kerststollen. We hebben al onze gasten en vrijwilligers eind 2015 kunnen verblijden met een stol uit jullie bakkerij.

Bedrijven uit Hazerswoude en Benthuizen sponsorden het Rad van Fortuin

Bijna alle winkeliers en enkele andere bedrijven uit Hazerswoude-Dorp en Benthuizen sponsorden het Rad van Fortuin op de braderie. Ook de winkels in De Korf in Benthuizen droegen hun steentje bij. Er waren prachtige cadeaus: van waardebonnen tot een heggenschaar en van een halsketting van amethyst tot een ladyshave.

Sponsors, geweldig bedankt.

Hieronder kunt zien - in alfabetische volgorde per kern - welke bedrijven prijzen beschikbaar stelden,
Benthuizen:  Ani Bloemen en Planten, Cafétaria Benthuis Café, Hijdra, Plus Verheul.
Hazerswoude-Dorp: Albert Heijn, Ambachtelijke Slagerij de Vries, Autobedrijf Bos, Bakker Ammerlaan, Bloemenatelier Florale, Café de Dikke Mug, Café de Egelantier, Caroline Devilee Sieraden, China Dragon, Dorpshuis De Juffrouw, Fotografie Lavinia, Goudsmederij Carin Voskamp, Graanhandel firma W. Zintel, Huisman Wonen & Slapen, I Design sieraden, Jeu de Boer, Kaasboerderij Sol, Kapsalon De Hoofdzaak, Klein Giethoorn, Klus & Kadowinkel Van der Lede, Kooter Tuin-, Potgrond & Transport, Maat kappers, Michel kapsalon, M. v/d/Velde b.v., auto-, loon- en verhuurbedrijf, Schildersbedrijf Bogerman, Schoonheidssalon Puur bij Mirjam, Slijterij Daatje, Theetuin 't Woutje, Theo's Eethuis, Theo van Zanten tweewielers, The Readshop, Trendie Wendie, Tuin Optiek, Van der Hoek BV technische groothandel, Van der Linde Mode en Interieur, Van Elsijk Auto's, Wiha Design.

De heer en mevrouw Klerks namen een deel van ons lustrumfeest op zich.

Op woensdag 12 augustus 2015 heeft onze afdeling haar derde lustrum gevierd. Ruim 80 gasten en vrijwilligers uit Hazerswoude-Dorp en Benthuizen waren aanwezig bij de familie Klerks, die haar door mevrouw Klerks prachtig versierde ruimte gratis ter beschikking stelde. Maar daar bleef het niet bij. Ook de consumpties werden door dit gastvrije echtpaar aangeboden. Zij hebben zich erg ingespannen om het feest onvergetelijk te maken. Dat zij daarin zijn geslaagd bleek uit de enthousiaste reacties van onze gasten. Mijnheer en mevrouw Klerks, van harte bedankt voor uw genereuze gebaar.

De Egelantier sponsorde een deel van ons lustrumfeest

Voor het feest ter gelegenheid van ons derde lustrum, heeft Café de Egelantier uit Hazerswoude-Dorp een feestelijk lunchbuffet geleverd. Het zag er niet alleen mooi uit, het smaakte ook heerlijk. Clemens Timmermans sponsorde het feest door servies en bestek gratis ter beschikking te stellen. Zelfs afwassen was niet nodig. Clemens, hartelijk bedankt voor jouw bijdrage aan het feest.

Bakker Ammerlaan leverde een financiële bijdrage aan ons lustrumfeest

Een gebakje met logo kon natuurlijk niet ontbreken bij het lustrumfeest van onze afdeling. Bakker Ammerlaan leverde dit en zorgde ervoor dat ook een aantal gasten met dieet iets lekkers konden eten. Bakker Ammerlaan sponsorde het feest met een korting op de bestelling. Bakker Ammerlaan, bedankt.

Rabobank Groene Hart Noord

De jaarlijkse Rabobanksponsorfietstocht van de Rabobank Groene Hart Noord heeft 51 euro opgebracht. Dank aan de Rabobank, die dit mogelijk maakte.

Dank aan de Lions Rijnwoude

Lions Rijnwoude ondersteunden in 2015 een vakantieweek naar Elsloo in Friesland.
Van 20 tot en met 26 april 2015 zijn zes gasten van onze Zonnebloemafdeling mee geweest met de Lionsvakantieweek naar Elsloo in Friesland.
Onze gasten hebben genoten en zijn teruggekomen met enthousiaste verhalen.

Deze vakantieweek was mede mogelijk door een financiële bijdrage van de Lions Rijnwoude. Door de organisatie van diverse activiteiten, zoals de Omloop van het Groene Hart en acties op de jaarmarkt, brengen de Lions deze gelden bijeen.

Lions Rijnwoude, hartelijk dank dat u voor een aantal van onze gasten een onvergetelijke vakantie mogelijk maakte.

Statiegeldactie C1000 (nu Albert Heijn)

Vele bewoners van Hazerswoude-Dorp hebben 6 weken lang hun statiegeld geschonken aan onze afdeling. Dat gebeurde in de vestiging van C1000. Ondernemer Onno Beugelsdijk heeft het geschonken bedrag naar boven afgerond.
Iedereen hartelijk dank.

Nieuwjaarsfeest met een bijdrage van Plus Verheul

Ook dit jaar weer heeft Plus Verheul met een mooie bijdrage in natura ons Nieuwjaarsfeest gesponsord. Wij zijn heel blij met deze ondernemer, die zoveel voor ons en andere maatschappelijke organisaties doet. Mijnheer Verheul, heel erg hartelijk bedankt.

======================================================

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken