Onze Sponsors in 2017

Hartelijk dank voor uw ondersteuning van ons werk in 2017

SPONSORS 2017

Bakker van Noort sponsort kerstbroden voor Zonnebloemgasten

Het was niet de eerste keer dat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid haar gasten als kerstattentie een stol van bakker Van Noort schonk. De ervaringen in voorgaande jaren waren zo positief dat ook dit jaar de keus hiervoor werd gemaakt. Positief in tweeërlei opzicht: de stollen waren heel erg lekker en de bakker paste de prijs naar beneden aanaan om binnen het budget van de Zonnebloem te kunnen blijven.
Bakker Van Noort, we hebben gesmuld. Bedankt dat u het mogelijk maakte

- - - - - - - - - -

Bloemen voor Ziekendag 9 september 2017

Boodschappen doen en een zonnebloem krijgen, maar niet voor jezelf. Bezoekers van Albert Heijn Beugelsdijk in Hazerswoude-Dorp en winkelcentrum De Korf ontvingen zaterdagochtend 9 september een zonnebloem, met het verzoek deze te brengen naar een langdurig zieke of gehandicapte  uit hun familie- of kennissenkring. Op deze wijze verrast Zonnebloem Rijnwoude-Zuid een zieke of gehandicapte en brengt tevens het Zonnebloemwerk onder de aandacht.

Ani Bloemen en Planten in Benthuizen sponsorde de Zonnebloem door een reductie op de prijs te geven. Ani, heel erg fjn! Bedankt!

Alber Heijn Beugelsdijk was zeer genereus. Hij schonk de Zonnebloemen. Onno, geweldig fijn! Bedankt!.

- - - - - - - - - -

Rabobank Groene Hart Noord

De jaarlijkse Rabobanksponsorfietstocht van de Rabobank Groene Hart Noord heeft ongeveer 10 euro opgebracht. Dank aan de Rabobank, die dit mogelijk maakte.

- - - - - - - - - -

Lionsvakantie naar Luycksgestel, 17 tot 22 april 2017.

Al heel veel jaren kunnen in het Groene Hart gasten van de Zonnebloem met een kleine beurs een weekje op vakantie dankzij de inspanningen van een aantal Lionsclubs, verenigd in de Stichting Omloop van het Groene Hart. Leden van de Lionsclubs zetten wandel- en fietstochten uit en bemensen de controleposten. De opbrengst is bestemd om tegen een gereduceerd tarief een leuke vakantieweek te organiseren. Ook de Lionsclub Rijnwoude spant zich hiervoor in. In 2017 genoten vier gasten van de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid, samen met gasten van andere afdelingen, van een heerlijk weekje in Luycksgestel.

Lionsclub Rijnwoude, de gasten hebben genoten. Dank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken