Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De uitvoering van de gastenwensen 2019 is gestart

Het Zonnebloembestuur heeft extra geld beschikbaar gesteld om een aantal gastenwensen te kunnen uitvoeren.

Op 10 januari hebt u in deze rubriek kunnen lezen welke activiteitenwensen voor 2019 u vlak voor kerstmis hebt opgegeven. Daar zijn we serieus mee aan de slag gegaan. We hebben een potje gevonden waaruit we extra activiteiten kunnen betalen. Enkele van uw wensen die we dit jaar gaan uitvoeren kunnen we nu al verklappen.
Met maar liefst 20 personen gaan we een avondje lachten in “tante Bella’s Beautysalon”. Heel leuk om dorpsgenoten te zien optreden.
En dan de bekende boottocht door het Groene Hart. Bovenop de gebruikelijke 20 plaatsen hebben we 10 extra plaatsen kunnen bemachtigen. Duimen voor mooi weer dus op 17 mei.
Op het programma staat voor augustus ook een extra rit met de Strandrups in Noordwijk, speciaal voor gasten uit Hazerswoude-Dorp. Bent u nog nooit meegeweest, dan maakt u kans om nu tot de gelukkigen te horen.
Nu het weer langzaam beter gaat worden, komen de kleinschalige activiteiten ook weer op gang. Er zijn al enkele gasten naar de film in de Korenaar geweest. De komende tijd staat er ook bloemschikken op het programma. Één keer bij “Gewoon bij Winny” en één keer bij onze eigen (Flor)Ale. We verwachten de komende maanden nog veel meer aantrekkelijke kleine uitstapjes

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals