De uitvoering van de gastenwensen 2019 is gestart

Het Zonnebloembestuur heeft extra geld beschikbaar gesteld om een aantal gastenwensen te kunnen uitvoeren.

Op 10 januari hebt u in deze rubriek kunnen lezen welke activiteitenwensen voor 2019 u vlak voor kerstmis hebt opgegeven. Daar zijn we serieus mee aan de slag gegaan. We hebben een potje gevonden waaruit we extra activiteiten kunnen betalen. Enkele van uw wensen die we dit jaar gaan uitvoeren kunnen we nu al verklappen.
Met maar liefst 20 personen gaan we een avondje lachten in “tante Bella’s Beautysalon”. Heel leuk om dorpsgenoten te zien optreden.
En dan de bekende boottocht door het Groene Hart. Bovenop de gebruikelijke 20 plaatsen hebben we 10 extra plaatsen kunnen bemachtigen. Duimen voor mooi weer dus op 17 mei.
Op het programma staat voor augustus ook een extra rit met de Strandrups in Noordwijk, speciaal voor gasten uit Hazerswoude-Dorp. Bent u nog nooit meegeweest, dan maakt u kans om nu tot de gelukkigen te horen.
Nu het weer langzaam beter gaat worden, komen de kleinschalige activiteiten ook weer op gang. Er zijn al enkele gasten naar de film in de Korenaar geweest. De komende tijd staat er ook bloemschikken op het programma. Één keer bij “Gewoon bij Winny” en één keer bij onze eigen (Flor)Ale. We verwachten de komende maanden nog veel meer aantrekkelijke kleine uitstapjes

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken