Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een natte Koningsdag in Benthuizen

Maar in het water gevallen? Absoluut niet!

De weervoorspellingen waren niet goed. Toch gingen Benthuizense Zonnebloemvrijwilligers vol goede moed aan de slag om de Zonnebloemkraam op de Koningsmarkt in hun woonkern op te bouwen.

Al snel na de opening bleek dat het weer zijn invloed had op de bezoekersaantallen. In tegenstelling tot andere jaren liep het absoluut geen storm.

Op een gegeven moment stroomde zoveel water onder de kraam door, dat de prijzenvoorraad in gevaar dreigde te komen. Gelukkig bood Plus Verheul uitkomst en konden de doorweekte dozen worden vervangen door nieuwe, die een tandje steviger waren.

De Zonnebloemvrijwilligers lieten hun hoofd niet hangen. Ze maakten er het beste van en soms moesten ze vreselijk lachen om de moed erin te houden.

Regen, hagel en rukwinden zorgden ervoor dat de ECB (Evenementencommissie Benthuizen) de markt ruim voor het einde afblies.

Jammer, maar volgend jaar staat de Zonnebloem weer klaar om alle bezoekers de gelegenheid te bieden een prijsje te verdienen en hen te vertellen wat de Zonnebloem voor mensen met een lichamelijke beperking kan betekenen.

Meer foto's van de Koningsmarkt Koningsmarkt-Benthuizen van de hand van Nel en Jeanette

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals