Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lions Rijnwoude maakt mogelijk

Heel veel dank aan de Lionsclub Rijnwoude voor het mogelijk maken van extra activiteiten in 2019

Eerder kon u in deze rubriek lezen dat we zijn gestart met de uitvoering van de wensen die u eind 2018 hebt kenbaar gemaakt door een formulier in te vullen. We hebben tien extra plaatsen ingekocht voor de boottocht door het Groene Hart, we gaan met een extra groep een tochtje met de Strandrups maken en we verwachten het aantal kleinschalige activiteiten dit jaar uit te breiden. In deze categorie zijn we al twee keer wezen bloemschikken met een klein groepje, naar een filmvoorstelling geweest, er is een oudgast bezocht die is verhuisd en we zijn naar de voorstelling van onze plaatselijke toneelgroep TOV geweest. Andere kleinschalige activiteiten voor de komende tijd worden nog ontwikkeld.

Wij kunnen deze extra activiteiten doen door de sponsoring 2018 door de Lionsclub Rijnwoude. Daar hebben we tegen een aantrekkelijk tarief voor onze gasten het uitstapje naar de Beekse Bergen van betaald. De Lionsclub heeft ermee ingestemd het bedrag dat daarvan nog resteerde in te zetten om in 2019 meer gasten te kunnen laten meegaan met de boottocht en de Strandrups en het aantal kleinschalige activiteiten te kunnen uitbreiden.

Lionsclub Rijnwoude, dank voor jullie inzet voor de Zonnebloem in voormalig Rijnwoude

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals