Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemloterij van start

De Zonnebloemloterij wordt dit jaar voor 50e keer gehouden. Vanwege het jubileum is het prijzenpakket extra spannend. Op maandag 7 oktober vindt de trekking plaats.

Vrijwilligers van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid komen vanaf maandag 6 mei 2019 in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp met de loten langs deur. Ook op de jaarmarkt, op zaterdag 24 augustus 2019, worden loten verkocht. De loten kosten twee euro per stuk. Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem leuke activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. De vereniging streeft ernaar dat iedereen zonder extra zorgen kan deelnemen aan de maatschappij.

Activiteiten
Van elk verkocht lot krijgt de afdeling €1,50. Daarmee organiseren wij dagjes uit en activiteiten voor Zonnebloemdeelnemers uit Benthuizen en Hazerswoude-Dorp. Soms met een grote groep, soms met enkele personen. Denk aan een dagje naar het strand, een brunch, naar de film, enz. Van de overige €0,50 wordt een gedeelte besteed aan de landelijke aangepaste vaarvakanties.

Prijzenpakket
Dit jubileumjaar maakt u niet alleen kans op de bekende 15.000 euro, maar zijn er 5 extra jubileumprijzen te winnen, waaronder een auto en een weekendje weg. Maar ook een iPad, een saunaverwendag of een vakantie op Ameland.

Trekking
De trekking van de loterij vindt plaats op maandag 7 oktober 2019. De uitslag is vanaf 8 oktober te vinden op deze site en wordt zo snel mogelijk gepubliceerd in de Groene Hart Koerier.

Loten via internet
Als u onze vrijwilliger mist aan de deur, kunt u digitaal loten kopen via https://www.zonnebloem.nl/loten/p/mariskakerkvliet Ook daarvan komt €1,50 ten goede aan Zonnebloem Rijnwoude-Zuid.

De Zonnebloem, “Er kan zoveel meer dan je denkt.”

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals