Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Meer bewegingsvrijheid met de Zonnebloemauto in Alphen aan den Rijn

Eindelijk is het dan zo ver. Ook in Alphen aan den Rijn is een Zonnebloemauto gestationeerd.

Feestelijke ingebruikname

Op donderdag 23 mei 2019 is in aanwezigheid van de burgemeester van Alphen aan den Rijn, Liesbeth Spies, een Zonnebloemauto feestelijk in gebruik genomen. Dankzij een inzamelingsactie van 19 Albert Heijnwinkels in het Groene Hart en de Bollenstreek is dit mogelijk gemaakt. De Vegro Thuiswinkel verleent  zijn medewerking aan de uitgifte van de Zonnebloemauto.

 

Eropuit wanneer je wilt

De Zonnebloemauto is in het leven geroepen om mensen die gebruik moeten maken van een rolstoel of scootmobiel meer bewegingsvrijheid te bieden. Zelf bepalen waar u heen gaat en hoe laat. En hoe laat u weer vertrekt. Niet gebonden zijn aan afspraken met aangepast vervoer, maar gewoon nog wat langer kunnen blijven als u het gezellig vindt. En ook belangrijk, familie en vrienden kunnen meerijden.

De Zonnebloemauto.
De in Alphen aan den Rijn gestationeerde auto is een Volkswagen Caddy met zes zitplaatsen, inclusief de chauffeur en ruimte voor de rolstoel of scootmobiel en zijn gebruiker. Je hoeft geen deelnemer van de Zonnebloem te zijn om de auto te kunnen huren. Wel moet je eenmalig een persoonsgebonden Zonnebloemautopas aanschaffen á €10,00.

Hoe werkt het?
De Zonnebloemauto in Alphen aan den Rijn kan online (info@Vegro.nl) of telefonisch (0900 – 2 88 77 66) worden gereserveerd bij de Vegro Thuiszorgwinkel, Euromarkt 1, Alphen aan den Rijn. Je kunt de Zonnebloemauto huren voor het speciale tarief van €40,00 per dag, inclusief 100 km vrij en exclusief benzine. Boven de 100 km betaal je €0,20, exclusief benzine. Meer details staan op www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto. Daar lees je ook hoe je iemand kunt verrassen met een Zonnebloemauto Cadeaubon. En hebt u zelf geen chauffeur, dan zijn er via de Zonnebloem vrijwillige chauffeurs beschikbaar.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals