Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem op jaarmarkt Hazerswoude

Traditioneel stond de Zonnebloem ook nu weer op de jaarmarkt in Hazerswoude

Zonnebloemblaadjes plukken
De jaarmarkt 2019 vond plaats onder een stalende hemel. De kraam van de Zonnebloem paste door zijn zonnige uitstraling helemaal in de sfeer op de markt. Het vrolijke geel trok de blikken van de bezoekers naar zich toe. Velen waagden een gokje door een blaadje van een bloem te plukken. De kinderen hadden altijd prijs; de volwassenen trokken ook wel eens “helaas”.

Bekendheid geven aan het Zonnebloemwerk
Het is de Zonnebloem op de markt niet te doen om inkomsten te krijgen uit het spel van blaadjes plukken. Natuurlijk, geld is nodig voor onze activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking, maar het doel van de marktkraam is bekendheid geven aan het Zonnebloemwerk. Velen kennen de inmiddels 70 jaar oude Zonnebloem van naam. Maar wat de afdeling Rijnwoude-Zuid nu precies doet, weet men vaak niet en ook niet wanneer men deelnemer kan worden.

De Zonnebloem is er voor alle mensen met een lichamelijke beperking als gevolg van leeftijd, handicap of ziekte. Door het doen van huisbezoeken aan degenen die dat prettig vinden biest de Zonnebloem een luisterend oor.Maar ook samen iets ondernemen, activiteiten doen met een klein groepje of een dagje uit, zijn mogelijkheden waarmee Zonnebloem probeert eenzaamheid van haar gasten te voorkomen.

Kijk eens op deze site wat er allemaal gebeurt

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals