Zonnebloem op jaarmarkt Hazerswoude

Traditioneel stond de Zonnebloem ook nu weer op de jaarmarkt in Hazerswoude

Zonnebloemblaadjes plukken
De jaarmarkt 2019 vond plaats onder een stalende hemel. De kraam van de Zonnebloem paste door zijn zonnige uitstraling helemaal in de sfeer op de markt. Het vrolijke geel trok de blikken van de bezoekers naar zich toe. Velen waagden een gokje door een blaadje van een bloem te plukken. De kinderen hadden altijd prijs; de volwassenen trokken ook wel eens “helaas”.

Bekendheid geven aan het Zonnebloemwerk
Het is de Zonnebloem op de markt niet te doen om inkomsten te krijgen uit het spel van blaadjes plukken. Natuurlijk, geld is nodig voor onze activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking, maar het doel van de marktkraam is bekendheid geven aan het Zonnebloemwerk. Velen kennen de inmiddels 70 jaar oude Zonnebloem van naam. Maar wat de afdeling Rijnwoude-Zuid nu precies doet, weet men vaak niet en ook niet wanneer men deelnemer kan worden.

De Zonnebloem is er voor alle mensen met een lichamelijke beperking als gevolg van leeftijd, handicap of ziekte. Door het doen van huisbezoeken aan degenen die dat prettig vinden biest de Zonnebloem een luisterend oor.Maar ook samen iets ondernemen, activiteiten doen met een klein groepje of een dagje uit, zijn mogelijkheden waarmee Zonnebloem probeert eenzaamheid van haar gasten te voorkomen.

Kijk eens op deze site wat er allemaal gebeurt

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken