Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Aandacht voor chronisch zieken en gehandicapten

150 Mensen die hun inkopen deden bij Plus Verheul in Benthuizen of AH Beugelsdijk in Hazerswoude-D kregen een Zonnebloem om naar een chronisch zieke of gehandicapte in hun omgeving te brengen

Zonnebloem Rijnwoude-Zuid besteedde op zaterdag 7 september 2019 aandacht aan Nationale Ziekendag. Vrijwilligers spraken bij Plus Verheul in Benthuizen en AH Beugelsdijk in Hazerswoude-Dorp het winkelend publiek aan met het verzoek een zonnebloem te brengen naar een hen bekende chronisch zieke of gehandicapte. Op deze manier wil de Zonnebloem hen een hart onder de riem steken.
Anita Witzier, jubileumabassadeur van de Zonnebloem, schreef de aandachtskaart ter gelegenheid van ziekendag. Anita beschrijft met de woorden “Wat ben je mooi” hoe mensen opbloeien door aandacht. Aandacht door met elkaar te genieten van kleine dingen, door samen op pad te gaan of een goed gesprek te hebben. Allemaal dingen die laten zien dat je hart hebt voor elkaar.
Zonnebloem hoopt dat haar zonnebloemenactie allen die een bloem kregen een moment van aandacht heeft gebracht.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals