Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Cobi van der Poel, 25 jaar vrijwilligster

Tijdens een vrijwilligersbijeenkomst vierden we het 25-jarig jubileum als vrijwilligster van Cobi van der Poel.

Beste Cobi,

Het was in september 1994 dat jij de gelederen van de Zonnebloem kwam versterken. Sinds die tijd ben jij een actieve vrijwilligster, eerst bij Zonnebloem Hazerswoude, zoals de afdeling toen nog heette, en later van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid. Je bent een vrijwilligster die van alle markten thuis is. Je hebt jarenlang activiteiten begeleid en gasten geholpen bij uitstapjes. Niet in de laatste plaats heb je je ingezet voor het bezoekwerk, het hart van de Zonnebloem.

Maar het bleef voor jou niet bij het uitvoeren van de basistaken van een Zonnebloemvrijwilliger. Jij deed er nog een aantal taken naast. Wat te denken van het maken van kaartjes bij de Kerstattenties voor gasten en vrijwilligers. Niet niks om meer dan 125 kaartjes met de hand te maken. Allemaal even mooi! Het was wennen toen je ermee stopte en we overgingen op gedrukte kaartjes van de Action. Ook leuk, maar ze haalden het niet bij jouw handgemaakte exemplaren.

Wat ik zeker niet ongenoemd wil laten is de organisatie van de lotenverkoop in Hazerswoude-Dorp. Een hoop werk was dat, maar je pakte het heel zorgvuldig op en stelde er een eer in om het allemaal pico bello in orde te hebben.

Het zal zo, uit mijn hoofd gezegd, rond je 75-ste verjaardag zijn geweest dat je besloot het wat kalmer aan te doen en de extra taken langzaam ging afstoten. Ook de vergaderingen konden je gestolen worden. Maar bezoekwerk bleef je doen en doe je nog steeds. Daarmee werd je een van de eerste projectvrijwilligers van de afdeling. Een nieuwe functie, door het bestuur ingesteld, om een band te houden met vrijwilligers die taken doen die voor het bestuur minder zichtbaar zijn.

Cobi, de hiervoor genoemde Zonnebloemwerkzaamheden zijn voor het bestuur aanleiding geweest om niet alleen de gouden speld en oorkonde voor jou aan te vragen, maar ook het beeldje “Waardering” aan te schaffen. Het beeldje staat symbool voor de waardering die bestuur, vrijwilligers en zeker ook gasten van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid voor jou hebben.
Namens allen wens ik jou het allerbeste toe en spreek ik de hoop uit dat je nog lang als projectvrijwilliger actief blijft.

Gerard de Graan, plaatsvervangend voorzitter.

12-9-2019

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals