Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Teambuilding voor vrijwilligers

Onze afdeling organiseert jaarlijks een activiteit voor de vrijwilligers. Om hen te bedanken voor hun inzet voor de gasten, en om elkaar eens in een ontspannen omgeving te leren kennen.

De bijeenkomst 2019 vond plaats in Alphen aan den Rijn. De sportievelingen pakten de fiets, anderen kwamen gemotoriseerd. Bestemming was de Zegerplas.

In het bezoekerscentrum “de Vlinder” hoorden we van de heer Claessen alles over het ontstaan van het Veenweidegebied. We weten nu o.a. waarom de percelen en weilanden hier 1250 m lang zijn en gescheiden door water!
De volgende halte was restaurant “De Schaapskooi”, waar we op het terras in de zon genoten van een goed verzorgde lunch.

Tot slot was er een kleine competitie op de minigolf “Bij Hen”. De vrijwilligers deden nauwelijks voor elkaar onder. Maar er kon er maar één de eerste zijn. Dat was Mieke Kortkaas, die een leuk kistje met streekproducten mee naar huis kon nemen. Aafke Lippold kreeg een streekkaasje als poedelprijs.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals