Teambuilding voor vrijwilligers

Onze afdeling organiseert jaarlijks een activiteit voor de vrijwilligers. Om hen te bedanken voor hun inzet voor de gasten, en om elkaar eens in een ontspannen omgeving te leren kennen.

De bijeenkomst 2019 vond plaats in Alphen aan den Rijn. De sportievelingen pakten de fiets, anderen kwamen gemotoriseerd. Bestemming was de Zegerplas.

In het bezoekerscentrum “de Vlinder” hoorden we van de heer Claessen alles over het ontstaan van het Veenweidegebied. We weten nu o.a. waarom de percelen en weilanden hier 1250 m lang zijn en gescheiden door water!
De volgende halte was restaurant “De Schaapskooi”, waar we op het terras in de zon genoten van een goed verzorgde lunch.

Tot slot was er een kleine competitie op de minigolf “Bij Hen”. De vrijwilligers deden nauwelijks voor elkaar onder. Maar er kon er maar één de eerste zijn. Dat was Mieke Kortkaas, die een leuk kistje met streekproducten mee naar huis kon nemen. Aafke Lippold kreeg een streekkaasje als poedelprijs.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken