Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zoveel jaren, zoveel euro

Zonnebloem Rijnwoude-Zuid ontvangt regelmatig een gift van particulieren. Soms is de aanleiding daarvoor bijzonder.

Verjaardag
Met iedere gift - klein of groot, dat maakt niet uit - is Zonnebloem Rijnwoude-Zuid blij. Maar de aanleiding van een gift die onlangs binnenkwam was toch wel heel feestelijk. Een van de Zonnebloemgasten werd 90 jaar en maakte voor die gelegenheid €90,00 over naar onze afdeling.
Ook heel recent doneerde een mijnheer vanwege de zijn 80e verjaardag een bedrag aan de Zonnebloem.
De giften zullen zeker goed worden besteed. Deze en andere gevers, hartelijk dank.

Ook iets voor u?
Denkt u erover Zonnebloem Rijnwoude-Zuid een schenking te doen, dan zijn wij daar erg blij mee. U kunt een schenking als u wilt een bestemming geven, bijvoorbeeld voor een bepaalde activiteit, maar dat hoeft niet. U kunt uw gift storten op NL 65 RABO 03259.24.317 t.n.v. Nationale Vereniging de Zonnebloem. Onze penningmeester - Gerard de Graan, telefoon 0172-589378 of 06-22382931 - zal u graag adviseren.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals