Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarverslag 2019 vastgesteld

2019 was weer een druk Zonnebloemjaar. Het jaarverslag bevat veel informatie over wat er dit jaar allemaal heeft plaatsgevonden.

Doordat we onze gasten hebben gevraagd welke activiteiten zij graag doen, hebben wij kunnen inspelen op hun wensen. Dit is zo goed bevallen, dat wij eind 2019 de wensen voor 2020 hebben gevraagd.

Er hebben acht groepsactiviteiten plaatsgevonden, variërend van een stamppotmiddag, een boottocht door het Groene Hart, een bezoek aan Avifauna en een Toneeluitvoering door Toneelvereniging Ontwikkeling en Vreugd. Hoogtepunt was de uitvoering “Op pad met Annie M.G. Schmidt” in theater Castellum, die we samen met Zonnebloem Rijnwoude-Noord organiseerden. Deze activiteit werd mogelijk gemaakt door de Lionsclub Rijnwoude, die een prachtbedrag doneerde aan beide Zonnebloemafdelingen.

De kleinschalige activiteiten – dat wil zeggen activiteiten voor 2 tot 10 personen – hebben ook weer veel aftrek gevonden. Ruim 20 keer maar liefst zijn we op stap geweest. Zo woonden enkele gasten een voetbalwedstrijd van ADO Den Haag bij, werd Belevenisboerderij Schieveen bezocht, ging een aantal gasten en vrijwilligers naar de Keukenhof en werden er kerstdiners gehouden, enz. enz.

Blij zijn we met onze plaatselijke middenstand; veel ondernemers sponsorden onze afdeling.

Ook de inwoners van Benthuizen en Hazerswoude-Dorp gaven door het kopen van loten een bijdrage aan het mogelijk maken van de activiteiten het afgelopen jaar.

Wij zijn er trots op dat we met de inzet van onze ruim 40 vrijwilligers zoveel activiteiten hebben kunnen organiseren voor onze 135 gasten.

Wij danken allen die met hun inzet en/of financiële bijdrage ons werk in 2019 mogelijk hebben gemaakt.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals