Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Coronatijd leidt tot fleurige initiatieven.

Door de maatregelen rondom het Coronavirus zijn veel mensen en voornamelijk ouderen en kwetsbaren, gedoemd thuis te blijven. Vrijwilligers van de Zonnebloem zorgden voor een verrassing.

De Coronatijd leidt tot fleurige initiatieven.

 

Door de maatregelen rondom het Coronavirus zijn veel mensen en voornamelijk ouderen en kwetsbaren, gedoemd thuis te blijven. Dat is best lastig als de voorjaarszon vrolijk schijnt en het bijna Pasen is. Juist een tijd om familie en vrienden weer eens te ont moeten.
Helaas dit jaar niet.

Vrijwilligers van de afdeling Rijnwoude Zuid, hadden gelezen dat een orchideeënkweker in Berkel en Rodenrijs, graag van zijn handel af wilde. Na afspraak werden daar honderddertig takken gekocht, die werden verdeeld onder de vrijwilligers. Zij brachten de fleurige takken met een toepasselijke tekst aan de deur bij hun zonnebloemgasten.
Een echte verrassing en de reacties van de mensen waren hartverwarmend.

Mooi zo’n lichtpuntje in deze donkere ‘coronadagen’.

(lees ook hun ervaringen)

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals