Onze sponsors in 2020

We bedanken onze sponsors in 2020

Het vrolijke H’art, atelier ‘t Bakhuys

Wilma Pool-Dabroek van ’t vrolijke H’art maakte na het verruimen van de coronamaatregelen de eerste activiteit mogelijk. Door een aanpassing aan het programma, en daarmee ook de prijs, werd een workshop stippen als kleinschalige activiteit haalbaar.
(zie onder Ervaringen | gezellig-samen-stippen-2020)

Wilma, bedankt. We hopen nog vaker met Zonnebloemdeelnemers deze activiteit te kunnen doen.

Twee bedrijven uit Benthuizen leveren verrassend pakket voor onze Zonnebloemgasten en vrijwilligers.

Na de Nieuwjaarsbijeenkomst in januari 2020 sloeg Corona toe, voordat de verdere plannen voor dit jaar konden worden uitgevoerd. Het bestuur van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid wilde het jaar niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zeker niet, omdat de afdeling dit jaar 20 jaar bestaat. Daarom zijn gasten en vrijwilligers verrast met een Decemberpakket.
Hiervoor zijn de plaatselijke bedrijven Groentekwekerij en Verswinkel G.J. van der Kooy en Modeatelier en Borduurstudio IAM Couture ingeschakeld.
Beide bedrijven uit Benthuizen hebben in de vorm van korting een mooie bijdrage aan het pakket geleverd.

  • Groentekwekerij en Verswinkel G.J. van der Kooy hartelijk bedankt .
  • Modeatelier en Borduurstudio IAM Couture hartelijk bedankt.

 We hebben wat foto's van het resultaat.

Foto's Decemberpakket-2020

Groencentrum Sonneveld in Boskoop sponsort zonnebloemen

Vlak voor de grote vakantie van start ging hebben leerlingen van de School met de Bijbel in Benthuizen mooie tekeningen gemaakt voor alle Zonnebloemgasten in deze kern. Met een zonnebloem erbij was dit voor hen een hart onder de riem in deze coronatijd. Groencentrum Sonneveld gaf een mooie korting op de aankoop van de zonnebloemen.

Groencentrum Sonneveld, dank voor jullie sponsoring

De Lionsclub Rijnwoude ondersteunt met de aankoop van 150 loten

Ieder jaar organiseert de Lionsclub Rijnwoude de Omloop van het Groene Hart, waarvan de opbrengst naar Zonnebloem Rijnwoude-Noord en Zonnebloem Rijnwoude-Zuid gaat. Die besteden dat aan het organiseren van een gezamenlijke activiteit, die anders vanwege de hoge kosten niet gehouden zou kunnen worden. Ook voor 2020 waren er al afspraken tussen de Lionsclub en de Zonnebloemafdelingen. Helaas gooide corona roet in het eten, zowel voor de Omloop, als voor Zonnebloemactiviteiten. Lionsclub Rijnwoude heeft de Zonnebloem echter verrast door per afdeling 150 loten te kopen. Omdat de afdeling €1,50 per verkocht lot krijgt om plaatselijke activiteiten te organiseren is dit een mooi steuntje in de rug. Zonnebloem Rijnwoude-Zuid zet dit mede in om in deze tijd met weinig contacten de gasten af en toe iets te laten horen in de vorm van een kaartje, een bloemetje e.d.

Lionsclub Rijnwoude, dank voor jullie mooie geste.

Plus Verheul Benthuizen ook in 2020 sponsor van de Nieuwjaarsbijeenkomst

Ook 2020 begon voor de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid zoals gebruikelijk met de Nieuwjaarsbijeenkomst in een volle Hoeksteen. Vrijwilligers voorzagen iedereen van een hapje en een drankje. De ingrediënten daarvoor werden aangeschaft bij Plus Verheul, die, zoals ieder jaar, een mooie korting gaf op de boodschappen voor deze middag.
Plus Verheul, bedankt voor jullie sponsorbijdrage.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken