Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Eerste lot aangeboden aan de Lions

Vrijdag 7 mei is het ‘eerste lot’ van de Zonnebloemloterij 2021 aangeboden aan de Lions.

De Lions dragen het werk van de Zonnebloem een warm hart toe. Vorig jaar steunden zij de jaarlijkse loterij met de aankoop van een flink aantal loten. Dit jaar bestaat de steun uit een fraaie donatie.

Op het terras van Grandcafé De Egel boden Suzan Kuijpers van Rijnwoude-Noord en Lieke van Bennekom van Rijnwoude-Zuid het eerste lot van dit jaar aan, aan Adri van Weenen van de Lions.

Vanaf dit moment gaan vrijwilligers op stap om zoveel mogelijk loten aan de man te brengen. Dat gebeurt via de brievenbus met een bestelenvelop of door geld over te maken op de bankrekening van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid. Maar bestellen kan ook online, door op deze link te klikken:
https://www.zonnebloem.nl/zelf-loten verkopen/p/a01988

U komt dan op de verkooppagina van Rijnwoude-Zuid en kunt zo online de loten bestellen en daarmee het werk van De Zonnebloem steunen, maar ook de mooie prijzen bekijken.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals