Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Onze sponsors in 2022

We bedanken onze sponsors in 2022

Loterij Zonnebloem 2022

Extra prijzen

Dankzij de medewerking van verschillende middenstanders, die prijzen ter beschikking stelden, hebben de afdelingen Rijnwoude-Noord en -Zuid van de Zonnebloem nog een extra trekking kunnen organiseren voor die mensen die vijf of meer loten kochten. De prijswinnaars hiervan zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

+++++++++++++++

De Zonnebloem Rijnwoude-Zuid wil graag de volgende bedrijven danken voor hun medewerking:

 •  Hijdra Benthuizen
 •  Dreamz Damesmode
 •  Groentekwekerij vd Kooij
 •  Fietsenzaak Hans Janssen
 •  Huisman Wonen
 •  Grandcafé de Egel
 •  Bloemisterij Florale
 •  Bakker Ammerlaan
 •  AH Beugelsdijk

==========

Rotaryclub Rijnwoude steunde dit jaar de aanschaf van presentjes voor de gasten van Rijnwoude Noord en Rijnwoude Zuid.

Prachtige en frisse mandjes met narcissen en blauwe druifjes.
Hartelijk dank namens onze gasten.

Rotaryclub Rijnwoude

==========

Zaterdag 25-6-22 had het ‘Circus in de Zorg’ haar tenten opgeslagen in Koudekerk.

Gasten van de Zonnebloem Rijnwoude konden met kinderen en kleinkinderen genieten van een leuke voorstelling.
Circus in de Zorg werd mogelijk gemaakt door de Lions Rijnwoude en georganiseerd door de Zonnebloem in Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp en Benthuizen.

==========

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Uit eten/terrasje pakken
 • Creatieve workshops
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoekwerk
 • Evenementen en festivals