Weer op de Jaarmarkt

Twee jaar was er geen jaarmarkt geweest in Hazerswoude, dus twee jaar geen kraam van de Zonnebloem. Maar nu stonden we er weer!

Prachtige boeketten met zonnebloemen stonden rondom stand 42 in de Dorpsstraat. Zo werd voor iedereen duidelijk dat de Zonnebloemafdeling nu ook weer duidelijk aanwezig was op de 46e Jaarmarkt. De kraam was gezellig ingericht en natuurlijk was er de traditionele zonnebloem waarvan je blaadjes moest aftrekken en altijd prijs had. Dit was voor de kinderen. Voor volwassenen was er een memoryspel: zoek de twee zonnebloemen. De gelukkigen ontvingen een bon van de plaatselijke bakker.

Dat de belangstelling flink was, bleek wel uit de opbrengst aan het einde van de dag. De spelletjes brachten natuurlijk maar een klein deel op. Het grootste aandeel kwam van de verkochte loten. Ruim € 600 zat er aan het einde van de dag in kas.

Hulde voor alle vrijwilligers die aan deze dag meewerkten.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken