Uitslag Zonnebloemloterij 2022

In de periode van mei tot en met september jl. kon iedereen landelijk weer loten kopen van en voor de Zonnebloem. Op 10 oktober vond de trekking van deze jaarlijkse Zonnebloemloterij plaats.

Hiermee zijn de winnaars bekend van de vele prijzen, waaronder geldbedragen, e-bikes, tablets, uitjes en weekendjes weg.

 Wilt u weten of u een prijs gewonnen heeft?
De winnende lotnummers zijn te vinden op www.zonnebloem.nl/loterij . De uitslag staat ook op NOS Teletekstpagina 552

 Ook vrijwilligers van onze afdeling Rijnwoude-Zuid gingen de afgelopen maanden langs de deuren en stonden op markten met hun loten. Samen verkochten zij 1685 loten!!
Geweldig!

Dank voor uw medewerking
De opbrengst van die loten komt helemaal ten goede aan het werk van onze afdeling van de Zonnebloem. Dat wil zeggen dat we weer leuke activiteiten kunnen organiseren voor mensen die dat door een lichamelijke beperking zelf niet of moeizaam kunnen. Daarom zijn wij erg blij dat velen van u loten kochten. Hiervoor onze hartelijke dank.

 Extra prijzen
Dankzij de medewerking van verschillende middenstanders, die prijzen ter beschikking stelden, hebben de afdelingen Rijnwoude-Noord en -Zuid van de Zonnebloem nog een extra trekking kunnen organiseren, voor die mensen die vijf of meer loten kochten. De prijswinnaars hiervan zijn inmiddels op de hoogte gesteld.
Prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

 Dank aan sponsors
De Zonnebloem Rijnwoude-Zuid wil graag de volgende bedrijven danken voor hun medewerking:
Hijdra Benthuizen,
Dreamz Damesmode,
Groentekwekerij vd Kooij,
fietsenzaak Hans Janssen,
Huisman Wonen,
grandcafé de Egel,
bloemisterij Florale,
bakker Ammerlaan
AH Beugelsdijk

 

 

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken